Skip to content
Menu
Infosport 09/03/2015

Aquesta setmana hem obert el programa parlant de la important victòria del Can Mas Futsal Ripollet (2-1) davant un rival directe en la lluita per l’ascens a Segona Catalana, el Franciscans de Sabadell. El jugador Manuel Vico ens ha explicat com de content està l’equip per recuperar la segona plaça i ha reconegut que l’objectiu de l’equip és pujar de categoria.

A més, ens hem apropat a altres victòries, com les dels primers equips masculí i femení del Club Bàsquet Ripollet. Els nois s’han retrobat amb el triomf a la Primera Catalana superant amb claredat el líder, el SAFA Claror (74-58). L’Antonio Quirós ens ha parlat de la importància d’aquest triomf.

Per la seva part, el femení ha sumat la sisena victòria consecutiva i comença a pensar que pot tenir opcions de mirar més cap amunt de la vuitena plaça que ara ocupa. La Marina Garcia ens ha parlat de les sensancions de l’equip arran de l’ajustada victòria a domicili davant el Can Parellada (50-52).

En aquesta edició de l’Infosport també us hem apropat la radiografia del triomf (32-31) del Club Handbol Ripollet en un apretat final davant el Joventut Mataró C, que està per sobre a la classificació dels ripolletencs, setens. Dos punts sumats molt importants per mirar de diputar la fase d’ascens, com ens ha explicat el capità, Adrià Jordana.

D’altra banda, hem volgut disseccionar el tercer triomf consecutiu del Club de Futbol Ripollet, que el manté inmers en la lluita per aconseguir el bitllet a la promoció d’ascens. L’equip de Juan Carlos Torres s’ha desfet del Catalònia (3-1) i es manté tres punts per darrera de Guineueta i Premià, els seus rivals per pensar en la Primera Catalana. El jugador Fran Folk ens ha comentat com va viure el partit i com s’afronta el tram final de temporada a l’equip.

En el programa també hem volgut parlar amb un dels protagonistes del cap de setmana esportiu ripolletenc. El jove atleta Carlos Roguera que diumenge es va proclamar a València campió d’Espanya júnior dels 800 metres en pista coberta, . Amb ell hem conegut la passió per l’atletisme i la seva eclosió a nivell nacional després de 13 anys al Ripollet Unió Atlètica. Tot un exemple de tenacitat.

Per acabar el programa, a la secció ‘Febre d’Esport’, ens hem volgut apropat una setmana més a conèixer com viuen els infants la pràctica esportiva. Ho hem fet amb vuit components de l’equip prebenjamí del Club Hoquei Ripollet, que ens han explicat com s’ho fan amb els patins i els sticks per gaudir de l’hoquei patins.

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius