Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/03/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 470 – data d’emissió. 16-3-2015

  • ANIVERSARIS:  60 anys de la mort de Charlie Parker (“Bird”); 110 anys del naixement del compositor Marc Blitzstein.  El proper dia 22 Stephen Sondheim cumpleix 85 anys i 45 anys estrena a Broadway del musical Company.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Corbacho 5G (de/dir., José Corbacho. Teatre Auditori de Ripollet, dia 20/3). Las amistades peligrosas (de Choderlos de Lacros. Dir.: Darío Facal. Teatre Goya). A la burgesa (músical a partir d’un text d’Arthur Schnitzler. Adaptació:Dani Campos. Música i direcció. David Pintó. Teatre Akadèmia). Manca solo la domenica (a partir d’una novel·la de Silvana Grasso. Adaptació i direcció: Licia Maglietta. Teatre Llliure de Gràcia). Copi & Ocaña al purgatori (de/dir.: Marc Rosich. Teatre Almeria). Petits monstres (de/dir: Marilia Samper. Teatre Villarroel). Avanç d’El reportaje (de Santiago Varela. Teatre Lliure-Gràcia). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, Viladecans.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Chappie; Desterrado; Doble o nada; 2 otoños, 3 inviernos; Electric Bogaloo: la loca historia de Cannon; Enamorarse i La conspiración de Noviembre. Crítiques dels films: Perdiendo el norte (Nacho G. Velilla), Negociador (Borja Cobeaga) i Mis hijos (Eran Riklis).Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat, Sabadell (Cine Club UES), Cine Club Icària, Boliche, Texas; Festival Mecal. Exposició Leopoldo Pomés a la Pedrera. Phenomena. Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia entorn el film Puro vicio de Paul Thomas Anderson i la sèrie de Tv: Better Call Saul de Vince Gilligan.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores del films següents: Bird (temes: Lester Leaps In, I Can’t Believe That You’re in Love with Me i Laura  (aquest composat per David Raksin), tots tocats per Charlie Parker al saxo i altres músics). The Cradle Will Rock (Temes: Joe Worker (cantat per Audra McDonald); Cradle Will Rock; Freedom for the Press i Nickel Under the Foot (tots, música i lletra: Marc Blitzstein). Sweet Charity (Noches en la ciudad): tema: There’s Gotta Be Something Better Than Me (música: Cy Coleman, lletra: Dorothy Fields. Cantat per Shirley McLaine, Chita Rivera i Paula Kelly). Temes dels musicals: A la burgesa (música Dani Campos, lletra: David Pintó, cantats per Laia Piró i Albert Mora) i Company (tema Company, música i lletra: Stephen Sondheim. Original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius