Skip to content
Menu
Infosport 16/03/2015

En aquest programa hem parlat de la quarta victòria consecutiva del Club de Futbol Ripollet amb un dels seus jugadors, el Carlos Mellado. El triomf al camp del Sarrià (1-4) sitúa als ripolletencs a només un punt de la plaça de promoció d’ascens, però l’equip vol anar partit a partit.

També en futbol hem conversat amb l’Armand Ramírez, un dels integrants de la plantilla de la Peña Deportiva Pajaril, que no va passar de l’empat sense gols al camp de Mirasol i ja està a cinc punts de distància de la segona plaça. Tot i això, l’Armand està convençut que l’equip estarà en la lluita per assolir l’ascens.

Canviant la pilota de futbol per la de futbol sala, hem conegut a fons com va anar el matx del Futbol Sala Ripollet de dissabte passat, que es va saldar amb un empat (6-6) enfront el Salou. Un resultat que manté sisè a l’equip, tot i que no renuncia a mirar més amunt, com ens ha explicat el jugador Carlos Barceló.

Després de tant optimisme, hem hagut de girar full per parlar d’una trista notícia. I és que l’Autoescola Tatchepol Tennis Taula Ripollet ha perdut la categoria de plata estatal en caure derrotat a casa en la penúltima jornada de lliga davant el Valladolid (1-5). Un trist final per a una temporada complicada, com ens ha explicat el president de l’entitat, el Romà López, que ens ha dit que l’equip seguirà apostat per les jugadores de la casa per recuperar la categoria la propera temporada.

Aprofitant la presència del Romà als micròfons de Ripollet Ràdio, hem comentat la situació del primer equip masculí. Totalment inversa. Líder invicte després de disset jornades a la Primera Nacional. Aquest dissabte van vèncer al segon, el Torelló (5-1), i es van assegurar virtualment la primera plaça de la lliga regular, que els donarà un cert avantatge a la fase d’ascens.

També hem disseccionat el triomf del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet, que el manté a la quarta posició, una plaça que el permetria jugar la fase d’ascens a la categoria de Copa Catalunya.

Per tancar el programa hem invitat a compartir amb nosaltres els micròfons a l’equip prebenjamí del Futbol Sala Ripollet. L’Arnau, la Martina, l’Ainhoa, el Dani, el Lucas i el Julián ens han explicar com comencen a viure i gaudir de l’esport. Com aprenen valors, com fan amics i com, als seus 6 i 7 anys, comencen a dominar la bola de futbol sala.

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius