Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/03/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 471 – data d’emissió: 23-3-2015

  • ANIVERSARIS: Ahir Stephen Sondheim va cumplir 85 anys. 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Company. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Do I Hear A Waltz?. Avui 70 anys de l’estrena a Broadway del musical The Firebrand of Florence. 120 anys de la primera filmació de cinema feta pels germans Lumiére a Lyó
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Alfons Mas, gerent dels cinemes Boliche de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Nadala Batista, Àngels Poch,Albert Maysles, Sam Simon, Richard Glatzer, Moncho Alpuente i Lizabeth Scott.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Capa caida; El hombre mas enfadado de Brooklin; National Gallery, Obsesion,  Home –Hogar dulce hogar i Pride. Critiques dels films: Enamorarse (Adam Rodgers), Pasolini (Abel Ferrara), El año mas violento (J. C. Chandor) i reposició del film Blade Runner (Ridley Scott,1982). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell (Cine-Club UES), Phenomena, Cinemes Texas, Boliche, Icaria, Caixaforum, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Corbacho 3G (de/dir.: José Corbacho, vista a Ripollet dia 20-3); El reportaje (de Santiago Varela. Dir.: Hugo Urquijo. Teatre Lliure de Gràcia). Siegfried (òpera de  Richard Wagner. Dir.: Robert Carsen. Gran Teatre del Liceu). Els veins de dalt (De / dir.: Cesc Gay. Teatre Romea). Una giornatta particolare (a partir del film d’Ettore Scola. Adapt. I dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya): Repàs cartellera: Ripollet, Viladecans, Sant Cugat, Manresa, Terrassa, Parets del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Temes de Stephen Sondheim (lletra i música): Sunday  (del musical Sunday in the Park with George. Cantat per Bernardette Peters i cors); Being Alive (del musical Company. cantat per Patti Lupone), tots dos en la gala Stephen Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall, 1993). Barcelona (del musical Company, original Broadway cast), Sooner or Later (cançó del film Dick Tracy, cantada per Madonna, banda sonora original. Oscar millor cançó 1990). I també: Del musical: Do I Hear A Waltz? (música: Richard Rodgers, lletra: Stephen Sondheim; temes. Do I Hear A Waltz? I Thank You So Much (original Broadway cast). Del musical: Showboat (música: Jerome Kern. Lletra: Oscar Hammerstein II; temes: Can’t Help Lovin Dat Man, cantat per Kiri Te Kanawa, i Old Man River, cantat per Bruce Hubbard, gravació de estudi de la London Sinfonietta, 1988). Del musical: The Firebrand of Florence (música: Kurt Weill; lletra: Ira Gershwin. Tema: Life, Love and Laughter. Studio cast recording). També 1 tema de la banda sonora del film. El extraño amor de Martha Ivers (música de Miklos Rozsa).

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius