Skip to content
Menu
Infosport 23/03/2015

Aquesta setmana hem començat el programa fent-nos ressò de les dues victòries del Club Tennis Taula Ripollet a les Illes Balears, que l’han donat matemàticament la primera posició del seu grup a la divisió de bronze estatal. Amb el jugador Raúl Porta hem parlat d ela temporada i de com veu la fase d’ascens.

També ens hem apropat a l’empat del Futbol Sala Ripollet Femení, líder de la Divisió d’Honor Catalana, a la pista de La Concòrdia (2-2), el segon classificat. Les ripolletenques matenen l’avantatge de 9 punts quan resten només 15 en disputa. La jugadora Sònia Blanco ens ha explicat com afronta l’equip aquest important final de temporada.
En futbol, hem conegut de primerà mà com el Club de Futbol Ripollet va forjar la seva cinquena victòria consecutiva (3-1) davant el Dinàmic Batlló, que després d’una volta sencera d ela competició el retorna a la segona posició de la classificació. Hem paat amb el jugador Txema Aznar, una de les incorporacions a la plantilla d’aquesta temporada.
També hem prestat molta atenció al derbi local que s’ha disputat a la Tercera Catalana entre la Peña Deportiva Pajaril i la Escuela Futbol Base Ripollet, que va acabar amb taules (1-1). Hem conegut les impressions sobre el partit dels protagonistes d’ambdós conjunts parlant amb el porter Israel Paloma i l’Elifaz Garcia, membre del cos tècnic de la Escuela.
A més, hem explicat la proposta de sortides ciclistes per a noies del Club Ciclista Ripollet, que comencen el 12 d’abril.
Hem tancant el programa amb la secció ‘Febre d’esport’. La Carla Rasero i el Gerard Latorre, dos joves lluitadors de Karate Kyokushin del Gimnàs Gali ens han explicat la seva experiència esportiva amb aquesta disciplina d’arts marcials.

BUSCAR PER DIA

març 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius