El 7è Art De Talia 20/04/2015

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 474 – data d’emissió: 20-4-2015

  • ANVIVERSARIS: 40 anys de l’estrena a Broadway del musical A Chorus Line, 75 anys de l’estrena a Broadway del musical Higher and Higher.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet – Programació del tercer trimestre, 21ª temporada.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Clan salvaje; La mecànica del corazón; E agora? Lembra-me; Hi, Mr. Gehry; Little Galicia; La oveja Shaun – La película i Una noche para sobrevivir. Crítiques dels films: Felices 140 (Gracia Querejeta), La fiesta de despedida (Sharon Maymon i Tal Granit); Regreso a Ítaca (Laurent Cantet); Lost River (Ryan Gosling) i El último lobo (Jean-Jacques Annaud). Repàs cartellera: Cerdanyola, Sant Cugat, Cine-Club UES, Terrassa, Festival D’autor, Boliche, Texas, Phenomena, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:Pulmons (de Duncan MacMillan. Dir.: Marilia Samper, A Ripollet, Teatre Auditori, dia 24);  Waikiki Honolulu (de/ dir: Paul Berrondo – Teatre Romea); Mammon (de/dir: Nao Albert i Marcel Borràs – Espai Lliure); Coses nostres (de/dir.: Ramon Madaula – Sala Atrium); Les dominiques (de / dir: Iñaki Garz – La Seca – Sala Leolpoldo Fregoli); Blau (de Ferran Joanmiquel – Dir.. Jordi Prat i Coll. Sala Beckett), El curiós incident d’un gos a mitjanit (novel·la de Mark Haddon; adaptació Simon Stephens. Dir.: Julio Manrique – Teatre Lliure de Gràcia) i Mares i filles (músical de David Pintó i Clara Peya. Dir.: David Pintó. Teatre Gaudí). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Viladecans i Barcelona. Premis Olivier de Teatre.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels flms següents: El oso (música de Philippe Sarde); Asuntos privados en lugares públicos (música: Mark Snow); Grease (tema: You’re The One That I Want, música i lletra de John Farrar. Canten Olivia Newton-John i John Travolta); The Singing Nun (Dominique) (tema: Dominique, de Noel Regney i Soeur Sourire. Canta Debbie Reynolds). Musicals de teatre: A Chorus Line (tema One, música de Marvin Hamlisch, lletra d’Edward Kleban, original Broadway cast); Higher and Higher (música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Temes: I Never Entered My Mind (cantat per Helen Forrest and The Benny Godman Orchestra) i Nothing But You (cantat per Judy Garland). Mares i Filles (temes: Les vides que podies haver viscut; Avui quan marxi de casa i No et conec (llibret i lletres de David Pintó; música de Clara Peyo. Canten: Nina i Mariona Castillo. Original Barcelona cast). Sunny Afternoon (tema: Sunny Afternoon) de The Kinks (original London cast, premi Olivier de teatre).