Info Setmanal 24/04/2015

Info

Avui hem començat l’Info 310 amb la vista posada a les properes eleccions municipals del 24 de maig. La consulta dels cens electoral, el degoteig de presentacions de candidatures i les primeres propostes programàtiques de les formacions són algunes de les notícies amb que hem obert el programa. Tot seguit, hem conversat amb la regidora d’Educació, Mar Viera, sobre les jornades de portes obertes de les llars d’infants municipals i el procés de preinscripció escolar que continua en marxa. També hem parlat amb la tècnica de Patrimoni, Elena Vilalta, sobre les diferents activitats del CIP Molí d’en Rata d’aquesta setmana, hem fet balanç del que ha estat la festivitat de Sant Jordi a Ripollet, i hem parlat amb Víctor Diéguez de com celebra San Jorge el Centre Aragonés de Ripollet.