El 7è Art De Talia 27/04/2015

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 475 – data d’emissió: 27-4-2015

  • ANIVERSARIS: Al Pacino compleix 75 anys. 25 anys de l’estrena a Broadway del musical Aspects of Love. 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Tell Me More.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Como sobrevivir a una despedida; El maestro del agua; La leyenda de Sarila; La pirámide; Murieron por encima de sus posibilidades i Superpoli en Las Vegas. Crítiques del films: La sombra del actor (Barry Levinson); Sexo fácil, películas tristes (Alejo Flah), La família Belier (Éric Lartigau), Una noche para sobrevivir (Jaume Collet-Serra) i La oveja Shaun. La película (Mark Burton i Richard Stanzak). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat del Vallès, Sabadell (Cine Club UES), Phenomena, Boliche, Texas, Filmoteca, Festival D’A. Exposició Unseen Jessica (fotografies de Jessica Lange al Arts Santa Monica) i exposició Pixar. 25 anys al Caixaforum.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Film La casa del tejado rojo de Yoji Yamada.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Purga (de Sofi Oksanen. Dir.: Ramon Simó. TNC-Sala Petita); La plaza del Diamante (de Mercè Rodoreda. Adaptació i direcció: Joan Ollé. Teatre Goya), Idiota (de / dir.: Jordi Casanovas. Sala Muntaner); Magic Tribute (Tota la màgia del món) (espectacle de màgia de Hausson. La Seca- Espai Brossa), Frank V – opereta d’una banca privada (de Friedrich Dürrenmatt. Música de Pau Burkhard. Versió de Sergi Belbel i Arnau Tordera. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Valles, Viladecans; Barcelona. Notícia. Adéu a Festival Shakespeare.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals: El Padrino (Michael’s Theme. Música de Nino Rota i Carmine Coppola); La famíla Belier (tema En chantant, de Michel Sardou. Cantat per Louane Emera), Toy Story (tema: You’ve Got a Friend in Me (música, lletra i cantat per Randy Newman).  I dels musicals: Aspects of Love (temes: Seeing is Believing, Loves Changes Everything i Anything But Lonely  (música Andrew Lloyd Webber. Lletra: Don Black. Original London cast). Tell Me More (tema: Kickin The Clouds Away. Música de George Gershwin. Tema tocat al piano pel propi compositor). Frank V – opereta d’una banca privada (música de Paul Burkhard. Adaptat per Arnau Tordera i grup Obeses. Temes: Que bonica es la llibertat; tema inici  i Cau la nit (cantats pels intèrprets del muntatge del Teatre Lliure).