Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/04/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 475 – data d’emissió: 27-4-2015

  • ANIVERSARIS: Al Pacino compleix 75 anys. 25 anys de l’estrena a Broadway del musical Aspects of Love. 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Tell Me More.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Como sobrevivir a una despedida; El maestro del agua; La leyenda de Sarila; La pirámide; Murieron por encima de sus posibilidades i Superpoli en Las Vegas. Crítiques del films: La sombra del actor (Barry Levinson); Sexo fácil, películas tristes (Alejo Flah), La família Belier (Éric Lartigau), Una noche para sobrevivir (Jaume Collet-Serra) i La oveja Shaun. La película (Mark Burton i Richard Stanzak). Repàs de la cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat del Vallès, Sabadell (Cine Club UES), Phenomena, Boliche, Texas, Filmoteca, Festival D’A. Exposició Unseen Jessica (fotografies de Jessica Lange al Arts Santa Monica) i exposició Pixar. 25 anys al Caixaforum.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Film La casa del tejado rojo de Yoji Yamada.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Purga (de Sofi Oksanen. Dir.: Ramon Simó. TNC-Sala Petita); La plaza del Diamante (de Mercè Rodoreda. Adaptació i direcció: Joan Ollé. Teatre Goya), Idiota (de / dir.: Jordi Casanovas. Sala Muntaner); Magic Tribute (Tota la màgia del món) (espectacle de màgia de Hausson. La Seca- Espai Brossa), Frank V – opereta d’una banca privada (de Friedrich Dürrenmatt. Música de Pau Burkhard. Versió de Sergi Belbel i Arnau Tordera. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Valles, Viladecans; Barcelona. Notícia. Adéu a Festival Shakespeare.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals: El Padrino (Michael’s Theme. Música de Nino Rota i Carmine Coppola); La famíla Belier (tema En chantant, de Michel Sardou. Cantat per Louane Emera), Toy Story (tema: You’ve Got a Friend in Me (música, lletra i cantat per Randy Newman).  I dels musicals: Aspects of Love (temes: Seeing is Believing, Loves Changes Everything i Anything But Lonely  (música Andrew Lloyd Webber. Lletra: Don Black. Original London cast). Tell Me More (tema: Kickin The Clouds Away. Música de George Gershwin. Tema tocat al piano pel propi compositor). Frank V – opereta d’una banca privada (música de Paul Burkhard. Adaptat per Arnau Tordera i grup Obeses. Temes: Que bonica es la llibertat; tema inici  i Cau la nit (cantats pels intèrprets del muntatge del Teatre Lliure).

BUSCAR PER DIA

abril 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius