Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/05/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 476 – data d’emissió 4-5-2015

 • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris de les obres One-Hit Wonders (Cia. Sol Picó, al teatre Auditori de Ripollet, dia 8 maig) i Els bojos del bisturí (muntatge de la companyia d’Amics del Teatre de Ripollet, al Centre Parroquial de Ripollet, dies 8,9 i 10 de maig). Repàs cartellera teatral de Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Viladecans i Barcelona. Propera projecció als cinemes de Bcn de The Pirates of Penzance (muntatge de English National Opera, amb direcció de Mike Leigh).

REVISIÓ DE LA CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES:

Comentaris de les obres:

 • GYPSY (música de Jule Styne, lletres de Stephen Sondheim. Amb Imelda Staunton. Savoy Theatre).
 • FOLLIES IN CONCERT (música i lletres de Stephen Sondheim. Royal Albert Hall).
 • SWEENEY TODD. THE DEMON BARBER OF FLEET STREET (música i lletres de Stephen Sondheim. Tooting Company.Sala Harringtons).
 • CARRIE. THE MUSICAL (música de Michael Gore. Lletres de Dean Pitchford. Southwarkd Playhouse).
 • SHOCK TREATMENT (música i lletres: Richard Hartley i Richard O’Brien. King’s Head Theatre).
 • BUGSY MALONE (música i lletres de Paul Williams. Llibret Alan  Parker. Lyric Hammersmith).
 • MISS SAIGON (música de Claude Michel Schonberg. Lletres de Richard Maltby, Jr., i Alain Boublil. Prince Edward Theatre).
 • HIGH SOCIETY (música i lletres de Cole Porter. Dir.: Maria Friedman. The Old Vic Theatre)
 • WOMEN ON THE VERGE OF A NERVOUS BREAKDOWN (Música i lletres de David Yazbek. Playhouse Theatre).

Breu repàs i comentaris d’altres obres de la cartellera londinenca.

 • TEMES MUSICALS: de les bandes sonores dels films següents: Bugsy Malone,nieto de Al Capone  (llibret d’Alan Parker, música i lletres de Paul Williams. Temes: Bugsy Malone, My Name is Tallulah (cantat per Jodie Foster) i You Given a Little Love). High Society (Alta Sociedad) (música i lletres de Cole Porter. Temes: True Love (cantat per Bing Crosby i Grace Kelly) i Who Wants To Be A Millionaire (cantat per Frank Sinatra i Celeste Holm).  Dels musicals de teatre següents: Gypsy (música de Jule Styne. Lletres de Stephen Sondheim. Tema: Overture (2015 London Original Cast). The Pirates of Penzance (música d’Arthur Sullivan, lletres d’W. S. Gilbert. Tema: I’m very Model of a Modern General. Versió de  The D’Oyly Carte Opera Company). Miss Saigon (música de Claude Michel Schonberg. Lletres de Richard Maltby Jr., i Alain Boublil. Temes: Overture /Backstage Dreamland. The Heat is On. I’d Give My Life for You i The American Dream (2014 Original London Cast). Follies in Concert (Música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Overture / Beautiful Girls (1985 Original Broadway cast). Women on the Verge of a Nervous Breakdown (música i lletres de David Yazbek. Temes: Model Behavior, Island, On the Verge i Crazy Heart (original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius