Skip to content
Menu
Infosport 04/05/2015

Després de l’habitual repàs dels marcadors del cap de setmana, hem iniciat el programa parlant d’handbol. Amb l’Adrià Jordana, jugador del Club Handbol Ripollet, hem analitzat la victòria de l’equip (32-31) davant el Liceu Francés, en el partit d’anada de la primera eliminatòria per l’ascens a Segona Catalana.

En futbol, us hem apropat a l’empat assolit pel CF Ripollet al camp del Singuerlín (1-1). Un punt sumat o dos punts que s’han escapat en el repte per intentar pujar a Primera Catalana? Li hem preguntat a un dels jugadors vermells, Borja Zaplana.

També hem volgut saber una mica més sobre l’empat (1-1) de la Escuela Futbol Base Ripollet en un dels camps més complicats de Tercera Catalana, el de l’Atlètic Sant Just. El resultats els posa en safata la permanència i ho hem comentat amb el jugador Xavi Huesa.

A més, hem volgut conèixer les causes de la gran ratxa de l’equip femení del Club Bàsquet Ripollet, que suma vuit victòries seguides a domicili. Li hem preguntat al seu entrenador, l’Albert Ortega. Tampoc ens hem pogut resistir de que ens analitzi el final del campionat del primer equip masculí, del qual és integrant, i que s’ha assegurat la promoció d’ascens i pot aspirar a ser tercer i tenir, axí, el salt a Copa Catalunya molt més aprop.

D’altra banda, a la secció de l’entrevista de la setmana hem parlat amb dos vocals del Club Ciclista Ripollet, Rafa Moya i Pepe Martínez, perquè ens expliquin més sobre les sortides femenines en bicicleta BTT que s’estan impulsant des de l’entitat. La propera serà el 17 de maig. I, entre les facilitats que posen i el magnífic recorregut, és una activitat molt atractiva perquè les noies pedalin en companyia.

Per tancar el programa, ens hem apropat a la tasca del gimnàs Bunkay. Hem conversat amb tres ballarins i l’entrenadora del d el grup de hip hop The Keepers, que fa uns dies es va proclamar camió del Campionat de Catalunya de Fit Kid. Ells ens han contagiat la passió que tot deportista destil·la per la seva disciplina i que fa que, setmana rere setmana, us expliquem l’actualitat de l’esport amateur i de base de Ripollet.

Som esport. Som Infosport Ripollet. Fins al proper programa!!

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius