Info Setmanal 08/05/2015

Info

Avui hem començat l’Info 311 amb el bloc electoral, parlant de totes les candidatures que concorren a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig i dels actes que han portat a terme fins ara. Tot seguit hem conversat amb la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mar Viera, i el president de l’observatori contra l’Homofòbia, Eugeni Rodríguez, de la Guia Pràctica sobre la Llei contra l’homofòbia que s’ha presentat aquesta setmana.

A l’Info d’avui també hem parlat amb Javier García Aranda, il·lustrador i guanyador del concurs de cartells de la Festa Major 2015. I l’actualitat cultural de la setmana ens ha portat a parlar de dansa i de les estrenes teatrals del cap de setmana. Hem comptat amb nosaltres amb Laia Vilardell, directora de l’obra Els bojos del visturí, d’Amics del Teatre.