Skip to content
Menu
Infosport 11/05/2015

El final de temporada esportiva a Ripollet continúa oferint emocions intenses.

En aquest programa, després de repassar els marcadors de la jornada, hem començant parlant de la classificació del Club Handbol Ripollet per a la segona eliminatòria de la fase d’ascens. Ho hem fet amb un dels jugadors de l’equip, Miquel Parnau, que ens ha explicat com van viure el partit de tornada de la primera eliminatòria, en què es va arribar a la pròrroga.

També ens hem fet ressò d’una altra magnífica notícia. El Club d’Escacs Ripollet va aconseguir diumenge proclamar-se el millor equip de Catalunya de Segona Regional, en duperar la quarta i definitiva eliminatòria pel títol davant el Pallejà (2-4). L’Eloi Serrano ens ha explicat com va ser aquesta final, que va disputar juntament amb Joel Iglesias, Francesc Peñalver, Miguel Angel Ruiz i els germans gerard i Xavier Vilasaró.

A més, hem parlat de l’empat del Club de Futbol Ripollet contra el Llefià (2-2). L’equip, que sembla tenir tantes vides com un gat, porta dos empats seguits però es manté a la segona posició a la lliga, oosició de promoció d’ascens. Ningú li ha pogut arrabassar i aquest diumenge se la juga casa davant el Premià, el tercer classificat. El jugador vermell Carlos Mellado ens ha parlat de tit plegat.

A banda, ens hem apropat a l’important triomf del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet (53-85) a Calafell, que el permet jugar la fase d’ascens. Enfront el Bisbal Bàsquet i l’Associació Esportiva Santa Eulàlia, tots tres es jugaran dues places d’ascens directe. Hem parlat de com veu les opcions de l’equip amb l’Albert Ortega, un dels seus integrants.

Per acabar el programa ens hem volgut apropar al motiu de la suspensió de la Milla Urbana, per part del Ripollet Unió Atlètica, com una fòrmula de protesta davant la insatisfacció del club per la nova pista d’atletisme. Hem escoltat els motius per part del president del club, Juan Arias. El PAME ha impulsat enguany la primera fase de la nova pista, pensant en tots els usuaris de la instal.lació:abonat, usuaris esporàdics i evidentment el club atlètic. Precisament de les reunions amb el club va nèixer la idea de construir l’anell de 300 metres per entrenaments de sèries curtes, un circuit perifèric pels rodatges i una recta de 120 metres per a velocitat, que el club, però, entèn que son insuficients per a lee necessitats dels seus esportistes. Ambdues parts es van reunir la setmana passada i están pendents d’una altra trobada per intentar trobar una solució viable econòmicament i adient per a les necessitats de totes les persones usuàries.

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius