Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/06/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 480 – data d’emissió: 8-6-2015

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb José Antonio Guevara – autor del blog de pel·lículas: “242 PELÍCULAS DESPUÉS”. Breu opinió de José Antonio Guevara sobre els films: No todo es vigilia (Hames Paralluelo); A Esmorga (Ignacio Vilar), Aguas tranquilas (Naomi Kawase), National Gallery (Frederick Wiseman) i 52 martes (Sophie Hyde).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Vicente Aranda, Aitor Mazo, Florentino Soria, Manel Esteban; Nigel Terry; José Canalejas; Sawyer Sweeten; Michael Blake; John Nash; Andrew Lesnie, Betsy Palmer i Henriette Ragon (Patachou).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Feliç centenari Mr. Welles (de/dir.: Esteve Riambau. Teatre Romea); Entremeses (de Miguel de Cervantes; dir:: José Luis Gómez. Teatre Romea); La nostra mort de cada dia (de Manuel de Pedrolo. Dir.: Marta Gil. TNC-Sala Tallers); La Gavina (d’Anton Txèkhov; dir:: Boris Rotenstein. Teatre Akàdemia). Ricard de 3er. (de Gerard Guix. Dir.: Montse Rodríguez. Off Villarroel). Adela (de Daniel Veronese. Dir.: Jorge Sánchez. Off Villarroel). Operació Moldavia (de Marta Pérez i Albert Ribalta. Dir.: Marta Pérez. Off Villarroel); Distancia siete minutos (de/dir.: Diego Lorca i Pako Merino. Teatre Villarroel); L’onzena plaga (de Victoria Szpunberg. Dir.: David Selvas. Espai Lliure). Comentari dels Premis Tony de teatre (entrega a Nova York, 7-6-2015. Guanyen: Fun Home i The Curious Incident of a Dog in Midnight).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Negocios con resaca; Cuernos; Misericordia; Conducta; Son of Gun; El camino más largo para volver a casa; Matar el tiempo; Mis escenas de lucha; Losers, La lección i Hotel Nueva Isla. Crítiques del films: Requisitos para ser una persona normal (Leticia Dolera); Caza al asesino (Pierre Morel); Corn Island (George Ovashvili); Una nueva amiga (François Ozon); La profesora de historia (Marie-Castille Mention Schaar) i Phoenix (Christian Petzold): Romanen pendents de comentar tot i estar vistos: Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia; Un verano en Escocia; Insidious Chapter 3; It Follows i Tomorrowland.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores del films següents: Los 400 golpes (música Jean Constantin, 1 tema); Ladrón de bicicletas (música de Alessandro Cicognini, 1 tema); Othello (Versió Orson Welles, 1952. Música de Francesco Lavagnino, 1 tema); Amantes (música de José Nieto,1 tema). Obres musicals: Fun Home (música de Jeanine Tesori; lletres de Lisa Kron. Temes: It All Comes Back i Flyng Away. Original Broadway cast). Cançó: Les amoureux des bancs publics (de Georges Brassens; cantada per Patachou).

BUSCAR PER DIA

juny 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius