Skip to content
Menu
Infosport 08/06/2015

Aquest programa l’hem començat parlant de tennis taula amb el Miquel Arnau, jugador del Club Tennis Taula Ripollet, equip que ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor estatal, la segona categoria a nivell espanyol. El Miquel ens ha parlat de com van viure ell i els seus companys la fase d’ascens, on es van imposar al CTM Móstoles per un ajustat 4 a 3, en un igualat duel de més de tres hores de durada.

També hem aprofitat per parlar amb el president del Club, Romà López, del Campionat de Catalunya aleví i juvenil que s’organitza aquest proper cap de setmana a Ripollet. El Pavelló Joan Creus acollirà la competició dissabte i diumenge, així com un obert i una xerrada molt interessant per a joves que practiquen esport i les seves families: ‘Educar i entrenar per empoderar a l’esportista’, a càrrec de la psicòloga experta en rediment esportiu Marta Eroles (dissabte, 13 de juny, a les 17 hores).

Aprofitant que parlàvem d’esport de base, hem volgut conèixer com serà el 2n Torneig de Futbol Aleví Vila de Ripollet, que el CF Ripollet organitza aquest proper cap de setmana. Una oportunitat per veure com juguen molts joves de diferents indrets de Catalunya.

En aquest programa també hem conversat amb Remedios Aragón, que acaba d’aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Boxa. És la segona vegada que ho fa, ja que el 2011 també es va penjar aquest mateix metall en la competició.

Per tancar el programa hem tingut als micròfons de l’Infosport a tres ripolletencs que s’entrenen al Gimnàs Gali i s’acaben de proclamar vencedors en diferents categories del Campionat de Catalunya de Culturisme. Francisco Ferraz, Luis Sala i Albert López ens han explicat com van començar en aquesta disciplina i com es preparen. Tot tres, juntament amb el també ripolletenc Juan Cortés, s’han guanyat la classificació per al Campionat d’Europa, que tindrà lloc el 12 i 13 de maig a Alemanya. Els hem desitjat molta sort a tots ells.

El proper dilluns tornarem amb un nou Infosport!

BUSCAR PER DIA

juny 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius