Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 15/06/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 481 – data d’emissió: 15-6-2015

  • ANIVERSARIS: 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Purlie. 55 anys de l’estrena a Londres del musical Oliver.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Sir Christopher Lee i Ron Moody.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: The Feliuettes (de Xavi  Morató. Dir.: Martí Torras. Círcol Maldà). Mata el teu alumne (de/dir.: Carles Mallol. Sala Flyhard). Piaf! L’espectacle (de /dir.. Gil Marsalla – Teatre Tivoli, sobre temes de Edith Piaf). Repàsde la cartellera: Ripollet (espectacle Pep Sala Basic – Teatre Auditori de Ripollet, dia 19); cartellera de Barcelona. Entrega dels Premis Nacionals de Cultura; Homenatge a Josep M. Benet i Jornet pel seu 75 aniversari. Tancament del teatre Guasch. Overtura en 2016, de l’espai multidisciplinar del Comèdia.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Hablar; Dale duro; El pequeño Quinquin i Los Anderson Road Movie. Crítiques dels films: Viaje a Sils Maria (Olivier Assayas); Conducta (Ernesto Daranas); Los insólitos peces gato (Claudia Sainte-Luce); Misericordia (Los casos del Departamento Q) (Mikkel Norgaard); Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia (Roy Andersson); Nuestro último verano en Escocia (Andy Hamilton i Gus Jenkins); Lejos del mundanal ruido (Thomas Vinterberg); Mad Max: Furia en la carretera (George Miller); Tomorrowland (El mundo del mañana) (Brad Bird); Ex-Machina (Alex Garland); It Follows (David Robert Mitchell); Insidious Chapter 3 (Leigh Whannell) i Poltergeist (Gil Kenan). Vista però no comentada: Jurassic World (Colin Trrevorrow): Repás de cartellera: Ripollet, Festival de Cinema Jueu; Viggo Mortensen en Bcn; Cicle Kubrick en Phenomena (visita de Jan Harlan). Mostra de Films de Dones.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: Drácula (Música de James Bernard, Tema principal); El hombre de la pistola de oro (cançó idem; música de John Barry, lletra de Don Black, cantada per Lulú); Lejos del mundanal ruido (música de Richard Rodney Bennett, tema principal, versió 1967). Jurassic Park (tema idem, música de John Williams). Dels musicals: Purlie (música de Gary Geld; lletra de Peter Udel. 4 temes, original Broadway cast); Oliver (música i lletra de Lionel Bart; temes: You’ve Got To Pick a Pocket or Two i Rewieving the Situation (cantats per Ron Moody, original London cast). The Feliuettes (Temes: Boja i Cançó de les hombreres (arranjaments musicals: Gerard Sesé. Original Barcelona cast).Dirty Rotten Scoundrels (música i lletra de David Yazbek. Temes: Given Them What They Want; Great Big Stuff i Dirty Rotten Number. Original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

juny 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius