El 7è Art De Talia 22/06/2015

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 482 – data d’emissió: 22-6-2015

  • ANIVERSARIS: 200  anys de la batalla de Waterloo. 30 anys de l’estrena a Broadway del musical Big River. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Bye Bye Birdie. 30 anys de l’estrena del film Memorias de África. Avui Meryl Streep compleix 66 anys
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del productor Robert Chartoff i de la cantant i actriu Julie Wilson. Breu record de l’actriu Laura Antonelli, morta avui.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Mi relación con la comida (d’Angelica Liddell. Dir.: Esperanza Pedreño i Isidro Paterna.Versus Teatre). El crim de la germana Bel (de Frank Marcus. Dir.: Rafael Calatayud. Teatre Romea). Don Pasquale (opera de Gaetano Donizetti. Dir. Laurent Pelly. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera d’estiu :Ripollet (Amics del Teatre, La Careta i Els homes són de Mart i les dones de Venus), Barcelona (Grec i altres) i altres festivals estiuencs.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: ¡Buen camino!Seis peregrinos, 1 destino; Cherry Pie; Campanilla y la leyenda de la bestia  i La huella del doctor Ernesto Guevara. Crítiques dels films: Hablar (Joaquin Oristrell); Ahora o nunca (Maria Ripoll); El niño 44 (Daniel Espinosa); White God (Kornel Mundruczo) i Jurassic World (Colin Trevorrow). Repàs breu cartellera estiu: Ripollet, Festival de Curtmetratges; Cinema a la Fresca a Montjuic, Filmoteca; alguns títols importants que vindran. Comentari visita Jan Harlan a Phenomena.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari dels films: Mis escenas de lucha (Jacques Doillon) i El pequeño Quinquin (Bruno Dumont).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores originals dels films següents: Waterloo (música de Nino Rota, dos temes); Memorias de África (Música de John Barry, 1 tema). Dels musicals de teatre: Big River (música i lletra de Roger Miller.3 temes. Original Broadway cast). Bye,Bye Birdie (música de Charles Strousse, lletra de Lee Adams. Temes: An English Teacher (canta Chita Rivera i Dick Van Dyke) i Spanish Rose (canta Chita Rivera). Original Broadway cast). Matilda (música i lletra: Tim Minchin. Tema: Naughty. Original London cast). Canço: I’m Still Here (del musical Follies, música i lletra de Stephen Sondheim. Cantat per Julie Wilson).

ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA.

TORNAREM EL 14 DE SETEMBRE.   BON ESTIU!!!!