Skip to content
Menu
Infosport 22/06/2015

En el darrer Infosport de la temporada hem començat el programa conversant amb el nou regidor d’Esports, Ramiro Moldes, només uns dies després de l’inici de la seva tasca a l’Ajuntament. El Ramiro ens ha explicat, entre d’altres coses, que apostarà per millorar les relacions entre les entitats i per crear una trobada periòdica en què els clubs puguin aportar les seves propostes i definir entre tots com dur-les a terme.

També, hem parlat amb el president del Futbol Sala Ripolllet, Jordi Martín, que ens ha comentat com s’està plaificant la propera temporada al primer equip masculí després de la marxa del tècnic Nico Seoane. El Jordi ens ha avançat el rimer fitxatge de la temporada en exclusiva, el retorn del Dani Portillo, que aquesta temporada ha frmat part de la plantilla del segon equip del FC Barcelona, a la Segona Divisió estatal, una categoria per sobre de la que disputaran els ripolletencs la propera campanya.
Per tancar el programa, hem repasat el llistat dels guardonats dels Premis Infosport 2015, que Ripollet Ràdio entregarà el proper dilluns 29 de juny, a partir de les 19 hores al Centre Cultural en una gala oberta a tothom. Es lliuraran als millors esportistes de la temporada de cada equip i, també, s’entregaran algunes mencions especials. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde José María Osuna i del regidor d’Esports, Ramiro Moldes.
Us convidem a la gala d’entrega de premis. Si no podeu venir, podreu escoltar el programa el proper dilluns en directe, a les 19 hores, a través del 91.3 de la FM o bé a través de www.ripolletradio.cat.

BUSCAR PER DIA

juny 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius