Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/09/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 483 – data d’emissió: 14-setembre-2015

Primer programa després de les vacances. Inclou resum de fets rellevants de l’estiu.

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de James Horner, Lina Morgan, Marujita Díaz, José Sazatornil “Saza”, Katia Loritz, Javier Krahe, Omar Sharif, Antonio Larreta i Daniel Rabinovich.
  • ESTRENES DE TEATRE: Resum de les estrenes mes destacades de l’Estiu: espectacles internacionals i espanyols del Festival Grec 2015 i algunes obres vistes en teatres catalans i ja fora de cartellera. Crítiques de les obres: André y Doriné (Dir. Iñaki RiKarte – Teatre Poliorama). El grito en el cielo (Compañia La Zaranda – Teatre Romea); Caiguts del cel (de Sebastien Thiéry. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Condal). Dies normals (musical d’Adam Gwon. Dir.: Ferran Guiu. Versus Teatre). Repàs cartellera de Ripollet, Barcelona, Sant Cugat, Parets, Vic. The Rocky Horror Show Live en algus cinemes.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films encara en cartellera i no vistes (de tot l’estiu): La casa mágica; Atrapa la bandera; Los exiliados románticos; Los héroes del mal, La cura de Yalom; Los Hongos; A primera vista; 3 hermanos y una herencia; Reina y Patria; Una semana en Córcega; Papusza; Lilting; Una chica vuelve a casa sola por la noche, American Ultra; 4 fantàsticos; Transporter Legacy; Vacaciones i Capitán Diente de Sable y el tesoro de Lama Rana. Repàs reposicions d’estiu. Crítiques del films estrenats durant estiu i encara en cartellera (1ª part): Exctintion (Miguel Angel Vivas), Un día perfecto (Fernando León de Aranoa); Ma ma (Julio Medem), Anacleto: agente secreto (Javier Ruiz Caldera); Comer, beber amar (Alain Resnais); Les Combattants (Thomas Cailley); El cumpleaños de Ariane (Robert Guédiguian); Mi familia italiana (Cristina Comencini); El maestro (Giacomo Campiotti); El cartero de las noches blancas (Andrei Konchalovsky); Al otro lado del muro (Christian Schwochow); El padre (Fatih Akin); La mirada del silencio (Joshua Oppenheimer); Bernie (Richard Linklater) i Sr. Manglehorn (David Gordon Green).
  • TEMES MUSICALS: dels films: 1 tema de:  Una mente maravillosa; Braveheart; Avatar i Willow (música de James Horner). Del film Titanic (2 temes: Distant Memories i cançó: My Heart Will Go On, cantat per Céline Dion. Tots dos composats per James Horner i guanyadors de l’Oscar de Hollywood). Dr.Zhivago (1 tema, música de Maurice Jarre). De la obra: André y Dorine (música de Yayo Cáceres, 1 tema). Del musical: Dies Normals (música Adam Gwon. Tema:Sóc aquí cantat per Gràcia Fernandez. Original Barcelona cast).

BUSCAR PER DIA

setembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius