Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/09/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 484 – data d’emissió: 21-9-2015

  • L’HORA DELS ADÉUS: Repàs final de personalitats desaparegudes al llarg de l’estiu: Magalí Noel; Jerry Weintraub; Oliver Sacks, E.L Doctorow; Jackie Collins; Barbara Brecht; Nova Pilbeam; Natasha Parry, Aubrey Morris, Roger Rees; George Cole; Coleen Gray; Rowdy Roddy Piper, Sergio Solima; Solveig Anspach, Natàlia Molero; Jean Herman, Nicola Badalucco; Patrick MacNee; Diana Douglas; Dick Van Patten, Alex Rocco, Theodore Bikel i Dean Jones.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Psicosi de les 4.48 (de Sarah Kane. Dir.: Moisés Maicas – La Seca – Espai Brossa); Bluff (de Joan Yago. Dir.: Israel Solà – Sala Beckett); Allegro (de Paco Mir i Cor de Teatre. Dir.: Paco Mir – Teatre Goya). Van Gogh, el musical (de / dir: Joan Olivé, Roc Olivé . Teatre del Raval). Balla amb mí (dir:: Xavi Casan – Círcol Maldà. Crítica feta per Ramon Oliver). Cartellera de Ripollet, Sant Cugat, Barcelona I Terrassa.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: B (de Bàrcenas); El virus de la por; El caso Heineken; El corredor del laberinto: las pruebas; Francisco (El padre Jorge) i La cabeza alta. Critíques de films estrenats a l’estiu i encara en cartellera (2ª part i final):  El somni català (Josep Maria Forn), Mi casa en París (Israel Horovitz), Edén (Mia Hansen-Love), Una segunda oportunidad (Susanne Bier); Corazón silencioso (Bille August): Mr. Holmes (Bill Condon); Amy (Asif Kapadia); Operación U.N.C.L.E. (Guy Ritchie), Misión Imposible:Nación secreta (Christopher McQuarrie); Everest (Baltasar Kormakur); Mientras seamos jóvenes (Noah Baumbach); Ciudades de papel (Jake Schreier), Ático sin ascensor (Richard Loncraine); Ricki (Jonathan Demme), Aprendiendo a conducir (Isabel Coixet), La visita (M. Night Shyamalan); Inside Out (Del revés) (Peter Docter); Los Minions (Pierre Coffin); Pixels (Chris Columbus) i Ant-Man (Peyton Reed).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Crítica del film: Heimat – la otra tierra (Edgar Reitz) i la serie de TV: Show Me a Hero (David Simon, Paul Haggis).
  • TEMES MUSICALS:  De les Bandes sonores dels films següents, 1 tema de cada: La máscara del Zorro (Música James Horner); Gorky Park (Música de James Horner); Ricki (tema: Cold One de Jonathan Rice i Jenny Lewis – canta Ricki and the Flash (Meryl Streep). Tema de la serie de TV: El agente de C.I.P.O.L. (música de Jerry Goldsmith). De les obres musicals següents: The  Sound of Music (tema Edelweis, música de Richard Rodgers, lletra de Oscar Hammerstein II, canta Theodore Bikel i Mary Martin, Original Broadway cast 1959); Company (tema Barcelona, música i lletra de Stephen Sondheim. Canta Dean Jones i Susan Browning. Original Broadway cast, 1970). Van Gogh el musical (temes: Adéu-siau (canta Roger Pera) i La orella (canta tota la companyia. Música de Joan Olivé. Lletres de Joan i Roc Olivé. Original Barcelona cast, 2015). Cançó: Rehab (composta i cantada per Amy Winehouse).

BUSCAR PER DIA

setembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius