Ple Municipal 24/09/2015

Ple Municipal

El curs polític local es va encetar dijous, 24 de setembre, amb la celebració del Ple Ordinari del mes de setembre. Els grups municipals van aprovar per unanimitat les festes locals per a l’any vinent, que seran el 29 d’agost (dilluns de Festa Major) i el 12 de febrer (divendres, festa també a Barcelona), i també es va donar llum verd als comptes generals del 2014. Aquest punt va comptar amb els vots favorables de Decidim, CiU i PSC, mentre que ERC, Ciutadans i PP es van abstenir.

En la sessió també es van presentar tres mocions: una, presentada per Ciutadans sobre les obres a l’aparcament del CAP II, i que va ser retirada pel mateix grup municipal. Una altra, presentada per Decidim de suport als treballadors de Valeo i que va ser aprovada per unanimitat. Tot seguit, l’alcalde, José María Osuna, va llegir un comunicat de suport als més de 200 treballadors que poden quedar-se sense feina si el Grup Castellón tanca les tres fàbriques que té a Ripollet també del sector de l’automoció.

La tercera moció, favorable a l’adhesió a la Xarxa de Municipis Acollidors per tractar els refugiats de Síria, va ser aprovada per l’equip de govern, ERC, PSC i Ciutadans. CiU va presentar-ne una pròpia alternativa i el PP es va abstenir.