El 7è Art De Talia 28/09/2015

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA –núm. 485 – Data d’emissió: 28-9-2015

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell – Presentació inici 22ª temporada (1er. Trimestre)
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Carlos Alvárez Novoa, Franco Interlenghi, Yvonne Craig; Cipe Lincovsky, Pascal Chaumeil, Wes Craven i el gosset Uggie
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Crec en un sol Déu / Dona no reeducable (de Stefano Massini, Dir.: Lluís Pasqual- Teatre Lliure de Gràcia): El loco de la camisa (de/dir.: Nelson Valente. Almeria Teatre); Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano (Adapt. i Dir.: Mario Gas –Teatre Romea); Premis i càstigs (de/dir.: Ciro Zorzoli – Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver) i Marits i mullers (de Woody Allen, dir.: Àlex Rigola. La Villarroel). Repàs cartellera de: Ripollet, Parets del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Barcelona; Temporada Alta Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: De chica en chica; The D Train; Valeo no se cierra, La camarera Lynn; Pinocho y su amiga Coco, Vampyres i Vientos de agosto. Crítiques dels films: Irrational Man (Woody Allen); La cabeza alta (Emmanuelle Bercot); El desconocido (Dani de la Torre), El virus de la por (Ventura Pons) i B (de Bárcenas) (David Illuldain).
  • FETS RELLEVANTS DE 1940 (fa 75 anys)-1ª part: Estrenes de musicals: Panama Hattie, Cabin in the Sky, Louisiana Purchase i Pal Joey.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films:  Pesadilla en Elm Street (música de Mark Ayres, 1 tema); B (de Bárcenas) (cançó: ¿Dónde está el dinero? Composta i cantada per Quique González): Serie de TV: Heimat 3 (música de Nikos Mamangakis, 2 temes). Del musical: Pal Joey (música: Richard Rodgers; lletra: Lorenz Hart. Tema: Bewitched, canta Vivienne Segal, original Broadway cast, 1940). De la obra Antaviana (tall del conte Antaviana; paraules de Pere Calders; música de Jaume Sisa, original Barcelona cast, 1978, Companyia Dagoll Dagom).