Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/09/2015

EL SETÈ ART DE TALIA –núm. 485 – Data d’emissió: 28-9-2015

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell – Presentació inici 22ª temporada (1er. Trimestre)
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Carlos Alvárez Novoa, Franco Interlenghi, Yvonne Craig; Cipe Lincovsky, Pascal Chaumeil, Wes Craven i el gosset Uggie
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Crec en un sol Déu / Dona no reeducable (de Stefano Massini, Dir.: Lluís Pasqual- Teatre Lliure de Gràcia): El loco de la camisa (de/dir.: Nelson Valente. Almeria Teatre); Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano (Adapt. i Dir.: Mario Gas –Teatre Romea); Premis i càstigs (de/dir.: Ciro Zorzoli – Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver) i Marits i mullers (de Woody Allen, dir.: Àlex Rigola. La Villarroel). Repàs cartellera de: Ripollet, Parets del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Barcelona; Temporada Alta Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: De chica en chica; The D Train; Valeo no se cierra, La camarera Lynn; Pinocho y su amiga Coco, Vampyres i Vientos de agosto. Crítiques dels films: Irrational Man (Woody Allen); La cabeza alta (Emmanuelle Bercot); El desconocido (Dani de la Torre), El virus de la por (Ventura Pons) i B (de Bárcenas) (David Illuldain).
  • FETS RELLEVANTS DE 1940 (fa 75 anys)-1ª part: Estrenes de musicals: Panama Hattie, Cabin in the Sky, Louisiana Purchase i Pal Joey.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films:  Pesadilla en Elm Street (música de Mark Ayres, 1 tema); B (de Bárcenas) (cançó: ¿Dónde está el dinero? Composta i cantada per Quique González): Serie de TV: Heimat 3 (música de Nikos Mamangakis, 2 temes). Del musical: Pal Joey (música: Richard Rodgers; lletra: Lorenz Hart. Tema: Bewitched, canta Vivienne Segal, original Broadway cast, 1940). De la obra Antaviana (tall del conte Antaviana; paraules de Pere Calders; música de Jaume Sisa, original Barcelona cast, 1978, Companyia Dagoll Dagom).

BUSCAR PER DIA

setembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius