Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/10/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 486 – data d’emissió: 5-10-2015

  • ANIVERSARIS: 30 anys de la mort de Rock Hudson. Julie Andrews ha complert 80 anys. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Irma la Douce; 30 anys de l’estrena a Londres del musical Les Miserables. Aniversaris de 1940 (fa 75 anys – 2ª part): Principals films americans estrenats.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Critiques de: Idiota (de/dir.: Jordi Casanovas. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 16/10). Ciara (de David Harrower. Dirs.: Andrés Lima i Martí Torras Mayneris (Akàdemia Teatre).El desvetllament d’una papallona nocturna (adaptació i dir.: Eles Alavedra. Sala Atrium). Caixes (de Marc Artigau. Dir.: Montse Rodriguez. Sala Flyhard). Escenas de la vida conyugal (d’Ingmar Bergman. Dir.: Norma Aleandro. Teatre Tívoli). Amor i Shakespeare (dramatúrgia. Guillem Jordi Graells. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Poliorama).  Cartellera de Teatre: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès; Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Morts de: Henning Mankell; Brian Friel, Ana Diosdado i John Guillermin.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Marco Macao; No estamos solos i El precio de la fama. Crítiques dels films:  Regresión (Alejandro Amenábar); Lejos de los hombres (David Oelhoffen); El apóstata (Federico Veiroj); Oda a mi padre (J. K Youn); Jack (Edward Berger), Hitman – agente 47 (Alexander Bach). Retorn a la cartellera de Loreak (Jon Garaño i José Maria Goenada. Pre-seleccionada al premi Oscar).Repàs de la cartellera: A Cerdanyola, recuperació dels films: Lío en Broadway (Peter Bogdanovich); Todo saldrá bien (Wim Wenders) i Elsa & Fred (Michael Radford). Xicsnefils, Cine-Club UES – Sabadell. Sant Cugat. Phenomena. Filmoteca. Festival de Cinema Colombià. El documental del mes. 48ª edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.
  • TEMES MUSICALS:  Dels musicals següents:  Irma la Douce (Música i lletra de Marguerite Monnot. Tema Irma la Douce, cantat per Elisabeth Seal. Original Broadway Cast 1960). Les Miserables (de Claude Michel Schönberg i Alain Boublil. Lletres angleses: Herbert Kretzmer. Temes: Do You Hear the People Sing? I One Day More (original London cast. 1985). Bandes sonores originals dels films següents: Escrito sobre el viento (cançó Written on the Wind, música de Victor Young, lletra de Sammy Cahn. Cantat per The Four Aces). Mary Poppins (tema A Sponful of Sugar; compost per Richard M. Sherman i Robert B. Sherman; cantat per Julie Andrews i els nens); Los otros (música de Alejandro Amenábar), El coloso en llamas (música de John Williams), Fievel y el nuevo mundo (cançó: Somewhere Out There (música de James Horner i Barry Man. Lletra de Cynhtia Weil. Cantat per Linda Rondstadt). Pinocho (producció de Disney. Cançó: When You Wish Upon a Star (de Ned Washington i Leigh Harline, cançó guanyadora de l’Oscar el 1940). S’anuncia tema de Rebecca però per error surt El crepúsculo de los dioses (música de Frank Waxman).

BUSCAR PER DIA

octubre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius