Menu
El 7è Art De Talia 19/10/2015

EL SETÈ ART DE TALIA  – num. 487 – data d’emissió: 19-10.-2015

  • ANIVERSARIS: Avui fa 45 anys de l’estrena a Broadway del musical The Rothschilds. Aniversaris de 1940 (fa 75 anys, final: cinema europeu i resta del món. Naixements, morts i debuts). 30 anys estrena del film Regreso al futuro (dia 21-10-2015, Dia Mundial de Back to the Future).
  • ESTRENES DE TEATRE: Vist a Temporada Alta de Girona: Está escrito en sus campos (de Lagartijas tiradas al sol); Dínamo (de Melissa Hermida, Lautaro Perotti i Claudio Tolcachir.Dir. Claudio Tolcachir). Ubu i la comissió de la veritat (William Kentridge i Handsprings Puppet Company); Le sec et l’humide (de Jonathan Littel. Dir.: Guy Cassiers). Andrei Rublev (Una panicografia) (de Sociedat Doctor Alonso. Dir. Tomás Aragay). Crítiques de: Nabucco (òpera de Giuseppe Verdi. Llibret de Temistocle Solera. Dir.: Daniele Abbado. Gran Teatre del Liceu). Només són dones (de Carmen Domingo. Dir.: Carme Portaceli. TNC –Sala Petita). You say tomato (de Joan Yago. Dir.: Joan Maria Segura Bernades. Sala Muntaner). Molt soroll per no res (de William Shakespeare. Dramatúrgia: Marc Artigau i Àngel Llàcer. Dir.: Àngel Llàcer. Dir. Musical: Manu Guix- TNC- Sala Gran).  Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat,Terrassa, Festival Creació Contemporània Escena Poble Nou, Barcelona, Temporada Alta – Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Barça Dreams; El coro, Golpe de estado; Life Feels Good;Pan (Viaje a Nunca Jamás); El rey de la Habana; Amama;Los miércoles no existen. Crítiques dels films: Segon origen (Bigas Luna i Carles Porta); La playa de los ahogados (Gerardo Herrero); El Club (Pablo Larraín); Slow West (John MacLean); Taxi Teheran (Jafar Panahi); El nuevo nuevo testamento (Jacob van Dormael); La cumbre escarlata (Guillermo del Toro) i Marte (Ridley Scott): Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Cinema Alemany Actual, Psycho Live.
  • TEMES MUSICALS:  Bandes sonores dels films: Ma ma (música d’Alberto Iglesias, 6 temes); El Ladrón de Bagdad (música de Miklos Rozsa); Rebeca (música de Franz Waxman), Regreso al futuro (música Alan Silvestri); Ritmo loco (cançó: Let’s Call the Whole Thing Off; música de George Gershwin, lletra de Ira Gershwin, canta Fred Astaire). Musical: The Rothschilds (música de Jerry Bock, lletra de Sheldon Harnick, 2 temes. Original Broadway cast). Cançó: Let’s Do It (música i lletra de Cole Porter. Canta: Billie Holiday). Opera: Nabucco (de Giuseppe Verdi. Tema: Va pensiero. Gravació de la Opera de Berlin,1983).

BUSCAR PER DIA

octubre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius