Menu
Info Setmanal 23/10/2015

Avui hem començat l’Info donant compte dels acords del ple ordinari d’octubre, celebrat ahir, especialment de l’aprovació inicial de les ordenances fiscals per a l’any 2016, que aquesta setmana ha presentat l’equip de govern com unes ordenaces progressives.

També hem tornat a parlar de la campanya solidària portada a terme a Ripollet en favor dels refugiats de Síria. Ho hem fet amb la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz.

David Fontanals, regidor de Participació, Comunicació, Patrimoni i Memòria Històrica, ens ha acompanyat per parlar-nos de com han anat les jornades de patrimoni d’enguany, dedicades al patrimoni industrial, així com de les assemblees ciutadanes convocades per a la propera setmana des de l’Ajuntament.

A l’Info d’avui també hem comptat amb diversos membres de l’Associació d’Aturats de Cerdanyola Ripollet, per parlar-ne de la manifestació i la cassolada popular que tindrà lloc demà a Barcelona per reclamar drets bàsics de la ciutadania, així com de les activitats i projectes de l’entitat.

Per acabar, entre les activitats culturals i esportives de la setmana, hem destacat la 9a edició de la caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet, que tindrà lloc diumenge. Ens ho ha explicat el tresorer del Centre Excursionista Ripollet, Pepe Fernández.

Hem tancat el repàs de l’actualitat de la setmana, cap a les dues del migdia, com sempre, després de la previsió del temps i la crònica esportiva del Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

octubre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius