Info Setmanal 30/10/2015

Info

Avui hem començat l’Info parlant amb l’alcalde de Ripollet, José María Osuna, sobre les assemblees ciutadanes que l’Ajuntament està portant a terme aquesta setmana. Els primers temes escollits han estat l’Ecoparc-2 i el parc de Rizal.

També ens han acompanyat Jordi Huarte i Óscar Ortego, dos mestres de l’escola Anselm Clavé i quatre dels alumnes que sisè que van treballar al projecte guanyador de la setena edició del Premi Impuls a la innovació educativa.

I hem acabat parlant de les activitats que diverses entitats han organitzat per celebrar aquest cap de setmana la Castanyada i la nit de Halloween, entre elles els túnels del terror de La Careta Teatre. Ens ho ha explicat l’actriu Vanessa García, membre de l’entitat.

Hem tancat el repàs de l’actualitat de la setmana després de la previsió del temps i la crònica esportiva del Marc Mata.