Menu
El 7è Art De Talia 02/11/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 489 – data d’emissió: 2-11-2015

  • ANIVERSARIS: Avui fa 40 anys de la mort de Pier Paolo Pasolini. 80 anys de la estrena a Broadway del musical Jubilee.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb el director Cesc Gay, director del film Truman i autor i director de la obra de teatre, Els veïns de dalt.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Maureen O’Hara,Chantal Akerman i Catherine Coulson.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Un dia perfecte per volar;The Propaganda Game, Victoria; El rostro de un angel; L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta; Little Boy; El último cazador de brujas; Villa Touma; Loubia Hamra (Alubias rojas); El marido de mi hermana;El cadaver de Anna Fritz; Paranormal Activity: dimensió fantasma i Los últimos cinco años. Crítiques dels films: Truman (Cesc Gay); Amama (Asier Altuna); El rey de la Habana (Agustí Villaronga); Mi gran noche (Älex de la Iglesia); 3 corazones (Benoît Jacquot); Hotel Transilvania 2 (Genndy Tartakovsky); Black Mass (Scott Cooper). Avanç nou James Bond: Spectre. Repàs cartellera:  Cerdanyola (El Punt i Xicsnefils). Cine-Club UES – Sabadell, Sant Cugat, In-Edit; Cinema Alemany Conteporani. Filmoteca. Phenomena. Texas. Boliche. Festa del Cinema.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Excítame (musical de Stephen Dolginoff. Dir:: José Luís Sixto, Club Capitol). Measure by Measure (de Willilam Shakespeare. Cia. Cheek By Jowl. Dir. Declan Donnellan.Temporada Alta de Girona). 887 (de /dir.: Robert Lepage.Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La col·lecció (de Harold Pinter. Dir.: Albert Prat. Sala Beckett): Ser-ho o no (per acabar amb la qüestió jueva) (de Jean-Claude Grumberg. Dir.: Josep Maria Flotats. Teatre Lliure de Gràcia): A Ripollet: Marina Rosell: Tribute a George Moustaki (Teatre Auditori del Mercat Vell, dia 6/11): Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat,  Parets del Vallès, Viladecans; Barcelona, Temporada Alta Girona, El més petit de tots.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals,1 tema de cada: El hombre tranquilo (música de Victor Young); ¡Que verde era mi valle! (música d’Alfred Newman); Ricki (cançó: My Love Will Not Let You (de Bruce Springsteen, cantada per Ricki –Meryl Streep—and the Flash). Sèrie de tv: Anillos de Oro (música d’Anton Garcia Abril): Tràiler del film Truman. Cançó:Escándalo (cantada per Raphael, inclosa en la Banda sonora del film Mi gran noche). I dels musicals següents: Christine (tema: Ireland Was Never Like This, música de Sammy Fain. Lletra de Paul Francis Webbster. Cantat per Maureen O’Hara. Original Broadway cast): Jubilée (música i lletres de Cole Porter.Tema: Beguin the Beguine cantat per Frank Sinatra). Cancó: Les anges sont très à la mode (de Marina Rossell. Cantada per Marina Rossell i Georges Moustaki).

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius