Menu
Info Setmanal 06/11/2015

Avui hem parlat del Survival Zombie, un esdeveniment que ha aixecat molta espectació i que tindrà lloc el proper dissabte, 14 de novembre, a Ripollet. Hi hem parlat amb M. Elena García, directora de l’esdeveniment.

També hem conversat amb Judit Rodríguez, treballadora social de l’Ajuntament de Ripollet, que dimecres va formar part del dispositiu d’emergència per atendre els familiars de les persones grans que van morir ofegades a Agramunt.

Tamara Navarro, tècnica del Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Ripollet, ha visitat els nostres estudis per parlar-nos de les properes xerrades dins el cicle Més Salut, destinades a gent gran, sobre medicaments i el control de la tensió.

Diumenge Ripollet farà una crida per reclamar la construcció del quart institut públic a la població i ho farà en el marc d’una jornada d’activitats on es presentarà un vídeo reivindicatiu. Ens ha donat més detalls Inma Anegas, membre de la plataforma d’AMPAs de Ripollet.

I hem acabat parlant de música, circ i teatre, amb els propers espectacles que l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell té programats al Teatre Auditori. Hem parlat amb Joan Ramon Gordo, el seu president.

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius