Menu
El 7è Art De Talia 09/11/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 490 – data d’emissió: 9-11-2015

  • ANIVERSARIS:  ahir Alain Delon va complir 80 anys. 80 anys de l’estrena a Broadway del musical Jubilee. 60  anys de l’estrena a Broadway del musical Call Me Madam. Aniversaris de 1965: fa 50 anys (1ª part): Films americans mes destacats.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort de l’actor Gunnar Hansen (Leatherface) i la guionista Melissa Mathison.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Dragon Ball Z: la resurrección de Freezer; Isla Bonita; La promesa; L’assaig; Novatos; Sinister 2 i Lost Soul: El viaje maldito de Richard Stanley. Crítiques del films: Spectre ( Sam Mendes), La verdad (James Vanderbilt); El becario (Nancy Meyers); Un dia perfecte per volar (Marc Recha); Victoria (Sebastian Schipper); Una pasteleria en Tokio (Naomi Kavwase); Él me llamó Malala (David Guggenheim) i Dheepan (Jacques Audiard). Repàs cartellera: Ripollet (Survival Zombie), Cerdanyola, Sant Cugat, UES-Sabadell,Phenomena, Filmoteca, Festival de Terror de Molins de Rei, Terrassa, Documental del mes, Texas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El matrimonio de Maria Braun (de Rainer Werner Fassbinder. Dir.: Thomas Ostermeier. Teatre Principal de Girona, Festival Temporada Alta). Larga jornada del dia hacia la noche (d’Eugene O’Neill. Dir.: Juan José Afonso. Teatre Romea): Olivia y Eugenio (de Herbert Morote. Dir.: Juan Carlos Plaza. Teatre Goya): Vilafranca (de/dir.: Jordi Casanovas. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Repàs cartellera:Ripollet, Sant Cugat, Terrrassa, Parets del Vallès; Temporada Alta Girona, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: de les bandes sonores del films següents, 1 tema de cada: Flic story (música de Claude Bolling); Rocco y sus hermanos (música de Nino Rota), El Gatopardo (música de Nino Rota); El círculo rojo (música de Eric Demarsan); E. T. El extraterrestre (música de John Williams); Spectre (cançó: Writing’s on the Wall, composta i cantada per Sam Smith, i James Bond Theme (música de Monty Norman amb arreglos de John Barry). Operación Trueno (cançó: Thunderball. Música de John Barry. Lletra de Don Black. Cantada per Tom Jones). De óxido y hueso (música de Alexandre Desplat); El rey del juego (cançó: Cincinatti Kid, música i lletra de Lalo Schifrin. Cantada per Ray Charles). Los 4 hijos de Katie Elder (música d’Elmer Bernstein) i La carrera del siglo (música de Henry Mancini). Dels musicals: Jubilee (cançó: Just One of Those Things, música i lletra de Cole Porter. Cantada per Nat King Cole). Call Me Madam (cançó: It’s A Lovely Day Today (música i lletra: Irving Berlin. Cantada per Ella Fitzgerald). De la obra Vilafranca (cançó: Vilafranca, de i cantada per Anna Roig i L’ombre de ton chien).

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius