Info Setmanal 13/11/2015

Info Setmanal

L’informatiu setmanal de Ripollet Ràdio ha estat encapçalat pel ‘Survival Zombie, el joc en viu que aquest dissabte a la nit omplirà els carrers de Ripollet de morts vivents. Una activitat que es desenvoluparà paral·lelament a la RIPoStock i la RIPoTapes. Ens n’han parlat el regidor de Joventut. Oriol Mor i el president de la Unió de Botiguers de Ripollet, Sergi Samper.

També hem conversat amb José Villacañas, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Ripollet, sobre l’assemblea de les PAH catalanes que va tenir lloc el passat dissabte a Ripollet.

El regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, ens ha parlat del cicle de xerrades sobre solidaritat que comencen el pròxim dijous i que versaran sobre economia solidària.

I hem seguit parlant del graffiti que des de fa uns dies es pot veure a la façana de l’edifici del Casal de Joves i Ripollet Ràdio. Ens ho ha explicat el propi artista, en Roc Blackblock, un dels grafiters més coneguts dels moviments socials catalans.

Hem acabat repassant les moltes activitats culturals que tindran lloc aquest cap de setmana a Ripollet, com ara els aniversaris de Nits de Música o Ripollet Sardanista, així com del 4t certamen de monòlegs d’APADIR i Marc Mata, del programa Infosport, ens ha avançat la jornada esportiva del cap de setmana i que resumiran dilluns a les 19 hores.