Menu
El 7è Art De Talia 16/11/2015

EL SETÉ ART DE TALIA  – núm. 491 – data d’emissió: 16-11-2015

AQUEST PROGRAMA ESTÀ DEDICAT A LA CIUTAT DE PARIS DEGUT ALS ATEMPTATS PATITS EL DIA 13-11-2015. TOTS ELS TEMES MUSICALS ESCOLLITS PORTEN LA PARAULA “PARÍS “ AL TÍTOL.

  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: Cabaret Elegance (circ, al Teatre Auditori de Ripollet, dia 20-11); Othelo (de William Shakespeare. Dir.: Gabriel Chamé. Off Villarroel). The Valley of Astonishmen (de/dir: Peter Brook i Marie-Hélene Estienne. Teatre Municipal de Girona. Festival Temporada Alta). Benvenuto Cellini (opera de Héctor Berlioz. Llibret de Léon de Wailly i Auguste Barbier. Dir.: Terry Gillian. Gran Teatre del Liceu). Al nostre gust (concepció i dir:: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Conillet (dramaturgia i dir.: Marc Martínez, a partir d’un text de Marta Galán Sala. Espai Lliure). Una altra pel·lícula (de David Mamet. Dir.: Julio Manrique. Teatre Borràs). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Viladecans; Barcelona, Temporada Alta de Girona. Període final de votació dels Premis Butaca.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Flow; Game Over; Las aventuras de Moriana; Rams: el valle de los carneros; Straight Outta Compton i Yoko y sus amigos. Crítiques dels films: Un otoño sin Berlín (Laya Izaguirre); L’adopció (Daniela Fejerman); Sicario (Denis Villeneuve) i El clan (Pablo Trapero).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre el film Deuda de honor (Tommy Lee Jones) i sèrie de TV: The Affair.
  • TEMES MUSICALS: Homenatge musical a la ciutat de París: Bandes sonores originals dels films: Una cara con angel (cançó: Bonjour Paris, música de Roger Edens, lletra de Leonard Gershe. Canten: Fred Astaire, Audrey Hepburn i Kay Thompson). Can-can (cançó: I Love Paris (música i lletra: Cole Porter. Canten: Frank Sinatra i Maurice Chevalier). Le Romance de Paris (cançó: Le romance de Paris (música i lletra: Charles Trenet i Léo Chauliac. Canta: Charles Trenet).  Dels musicals: Follies in concert (cançó: Ah, Paree!! (música i lletra:Stephen Sondheim. Canta: Liliane Montevecchi.Original Broadway cast). Silks Stockings (cançó: Paris Loves Lovers (música i lletra: Cole Porter. Canten: Don Ameche i Hildegard Neff. Original Broadway cast). Lady Be Good (cançó: The Last Time I Saw Paris (música de Jerome Kern. Lletra: Oscar Hammerstein II. Canta: Kiri Te Kanawa). Cançons: Paris (música i lletra: André Bernheim. Canta: Edith Piaf). Paris Violon (música i lletra: Michel Legrand. Canta: Natalie Dessay). Paris Canaille (música i lletra: Leo Ferré. Canta: Leo Ferré). Ca c’est Paris (canta Minstinguett, 1926). April in Paris (música de Vernon Duke. Lletra: Yip Harburg. Canta: Frank Sinatra). A Paris (música i lletra: Lemarque, 1948. Canta: Yves Montand).

 

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius