Menu
El 7è Art De Talia 23/11/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 492 – data d’emissió: 23-11-2015

  • ESTRENES DE FILMS: Films no vistos: Cançons d’amor i anarquia; Conexión Marsella; Grandma; IAm Your Father; Life; Mistress America; Niebla; Sonata para violenchelo i Tchindas. Crítica del film: Ocho apellidos catalanes (Emilio Martínez Lázaro). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Cine-Club UES, Sabadell, El Meu Primer Festival; Sant Cugat del Vallès, Filmets de Badalona, Phenomena, Filmoteca, Temporada Alta Girona.
  • ANIVERSARIS: Aniversaris de 1965 (fa 50 anys, final): Films mes destacats d’Europa i resta del món (no Estats Units). Premis 1965. Naixements. Morts. Debuts.Films mes taquillers.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques d’obres de teatre de Madrid: Entre tu deseo y el mío (de Juan Diego Botto. Dir.: Cristina Rota. Sala Mirador). La lengua madre (de Juan José Millás. Dir.: Emilio Hernández. Teatros Luchana) i Losers (Perdedores) (de Marta Buchaca. Dir.: Guillem Clua. Teatro Bellas Artes). Repàs general de la cartellera teatral de Madrid. Repas de la cartellera local: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Parets del Vallès, Viladecans, Barcelona, Terrrassa, Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS: Continua l’homenatge musical a la ciutat de París, amb els temes: I love Paris (de Cole Porter. Instrumental, tocat per Louis Armstrong i la seva orquestra). Evening in Paris (de Victor Feldman. Tocat per Stan Getz). Bandes sonores originals: El último tango en Paris (música de Gato Barbieri). Arde París? (tema: Le vals de Paris. Música de Maurice Jarre). Cançó: Sous le ciel de Paris (de Giraud / Drejac, 1951. Cantada per Juliette Greco). Altres temes musicals: Bandes sonores originals: El Knack ….y como conseguirlo (música de John Barry); Giulietta de los Espíritus (música de Nino Rota); Un pequeño romance (música de Georges Delerue). Musicals: Bells Are Ringing (música de Jule Styne. Lletres: Betty Comden i Adolph Green. Temes: The Party’s Over i I’m Going Back, cantats per Judy Holliday, original Broadway cast). Priscilla, Queen of the Desert (tema: Downtown (de Tom Hatch, Ernest Drummond i Francis Cauty, cantat per The Divas and company. Original cast). Girl Crazy (música de George Gershwin, lletra d’Ira Gershwin. Tema: Sam and Delilah –però s’anuncia: Embraceable You). Original Broadway cast 1952.

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius