Menu
El 7è Art De Talia 30/11/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 493 – data d’emissió 30-11-2015

  • ANIVERSARIS: 85 anys de l’estrena a Broadway del musical Girl Crazy. 60 anys de l’estrena a Broadway del musical Damn Yankees; 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Flora the Red Menace. Demà Woody Allen fa 80 anys. Demà Bette Middler fa 70 anys. Aniversaris de fa 25 anys (1990 – 1ª part): Films americans mes destacats. Films mes taquillers.Premis.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films no vistos: Coche policial; La granja de paso; Africa 815; El viaje de Arlo; La maniobra de Heimlich; Los juegos del hambre: Sinsajo 2; Paulina; The Assassin; Diario de una adolescente; Nadie quierre la noche i La final. Crítiques del flms:  I Am Your Father (Marcos Cabotà i Toni Bestard); Conexión Marsella (Cédric Jimenez) i Grandma (Paul Weitz). Repàs cartellera: Cerdanyola; Sant Cugat, Sabadell, Phenomena, Filmoteca, Texas. Cinema Karaoke. Noticia: Frau en taquilla cinema espanyol. Éxit Ocho apellidos catalanes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: `Patetisme il·lustrat (de/dir: Carles Santos. TNC-Sala Tallers). Top Girls (de Caryl Churchill. Dir.: Marc Chornet). Snorkel (d’ Albert Boronat. Dir.: Aleix Fauró). Ricard el de 3er. (de Gerard Guix. Dir.: Montse Rodriguez. Sala Flyhard. Reposició). Repàs de la cartellera: Terrassa; Sant Cugat, Barcelona. Temporada Alta de Girona. Noticia: Premis Butaca de Teatre.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents (1 tema de cada): Días de radio (tema: Opus 1, de Tommy Dorsey i orquestra); Gypsy (telefilm): tema: Rose’s Turn, música de Jule Styne, lletra de Stephen Sondheim. Canta:Bette Middler). Bailando con lobos (música de John Barry); Desafio total (música de Jerry Goldsmith); Eduardo Manostijeras (Danny Elfmann); Dick Tracy (cançó: Sooner or Later (música i lletra: Stephen Sondheim. Canta: Madonna). Pretty Woman (cançó: Pretty Woman. De i cantat per: Roy Orbison). I dels musicals següents: Girl Crazy (música de George Gershwin, Lletra de Ira Gershwin. Cançons: Embraceable You; I Got Rhythim i But Not for Me (canta Mary Martin. Original Broadway cast,1952): Damn Yankees (música de Jerry Adler; lletra de Richard Ross. Tema: Whatever Lola Wants, canta Gwen Verdon. Original Broadway cast, 1955). Flora, the Red Menace (música de John Kander. Lletra de Fred Ebb. Temes: All I Need (Is One Good Break); Dear Love i Sing Happy. Canta:Liza Minnelli. Original Broadway cast, 1965)

BUSCAR PER DIA

novembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius