EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 494 – data d’emissió: 14-12-2015

  • ANIVERSARIS: 150 anys de l’aprovació de l’esmena de la Constitució americana que abolia l’esclavitud. 60 anys de la mort de James Dean. Aniversaris de 1990 (fa 25 anys, final): Films europeus i de la resta del món (No Estats Units) mes destacats. Naixements, debuts i morts de 1990.
  • ESTRENES DE FILMS: Films no vistos: Bloodsucking Bastards; Coco, el pequeño dragón; Don’t Speak; Dope; El cuento de los cuentos; El hombre que empezó a correr; O futebol; Papa o mama; Turbo Kid; Phamtom Boy; Juana a las 12 i Tercer grado.  Crítiques dels films: Life (Anton Corbijn), La novia (Paula Ortiz); Un paseo por el bosque (Ken Kwapis); The Salvation (Kristian Levring) i La próxima vez apuntaré al corazón (Cédric Anger). Repas cartellera:  Ripollet, Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat, Phenomena, Setmana de Cinema Italià al Verdi, Texas, Filmoteca. Avanç estrenes nadalenques. Noticies: Nominacions del Globus d’Or; Nominacions premis Goya. Premis del Cinema Europeu.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La Podrida (de/dir: Carla Torras. Teatre Tantarantana). Absurds i singulars  (d’Alan Ayckbourn. Dir: Joan Peris. Teatre Borràs). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat, Terrassa, Barcelona. Repàs estrenes de la cartellera de Nadal: Reposicions de Rhum, El Llarg dinal de Nadal, El Rei Lear. Notícies: Balanç Temporada Alta de Girona. Abel Folk deixa 73 raons per deixar-te. Accident d’Ernest Villegas a Al nostre gust (substiuït per Oriol Broggi).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents(1 tema de cada):  Lincoln (telemovie de 1992, música d’Alan Menken); Lincoln (música de John Williams); Al este del Edén (música de Leonard Rosenmann); Hamlet (música d’Ennio Morricone), El marido de la peluquera (música de Michael Nyman); La voz de la luna (música de Nicola Piovani), Átame (música d’Ennio Morricone); El cielo protector (música de Ryuichi Sakamoto) i Europa, Europa (música de Zbigniew Preisner). Del musical: Mar i Cel (tema: Himne dels pirates. Música: Albert Guinovart. Text. Xavier Bru de Sala i altres. Barcelona,2004). Nadales: Hark!The Herald Angels Sing  i Rocking, cantades per Julie Andrews.

DARRER PROGRAMA DEL 2015. TORNAREM EL 11 DE GENER DE 2016.

BONES FESTES.

BUSCAR PER DIA

Desembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Nov   Gen »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius