Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/12/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 494 – data d’emissió: 14-12-2015

  • ANIVERSARIS: 150 anys de l’aprovació de l’esmena de la Constitució americana que abolia l’esclavitud. 60 anys de la mort de James Dean. Aniversaris de 1990 (fa 25 anys, final): Films europeus i de la resta del món (No Estats Units) mes destacats. Naixements, debuts i morts de 1990.
  • ESTRENES DE FILMS: Films no vistos: Bloodsucking Bastards; Coco, el pequeño dragón; Don’t Speak; Dope; El cuento de los cuentos; El hombre que empezó a correr; O futebol; Papa o mama; Turbo Kid; Phamtom Boy; Juana a las 12 i Tercer grado.  Crítiques dels films: Life (Anton Corbijn), La novia (Paula Ortiz); Un paseo por el bosque (Ken Kwapis); The Salvation (Kristian Levring) i La próxima vez apuntaré al corazón (Cédric Anger). Repas cartellera:  Ripollet, Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat, Phenomena, Setmana de Cinema Italià al Verdi, Texas, Filmoteca. Avanç estrenes nadalenques. Noticies: Nominacions del Globus d’Or; Nominacions premis Goya. Premis del Cinema Europeu.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La Podrida (de/dir: Carla Torras. Teatre Tantarantana). Absurds i singulars  (d’Alan Ayckbourn. Dir: Joan Peris. Teatre Borràs). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat, Terrassa, Barcelona. Repàs estrenes de la cartellera de Nadal: Reposicions de Rhum, El Llarg dinal de Nadal, El Rei Lear. Notícies: Balanç Temporada Alta de Girona. Abel Folk deixa 73 raons per deixar-te. Accident d’Ernest Villegas a Al nostre gust (substiuït per Oriol Broggi).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents(1 tema de cada):  Lincoln (telemovie de 1992, música d’Alan Menken); Lincoln (música de John Williams); Al este del Edén (música de Leonard Rosenmann); Hamlet (música d’Ennio Morricone), El marido de la peluquera (música de Michael Nyman); La voz de la luna (música de Nicola Piovani), Átame (música d’Ennio Morricone); El cielo protector (música de Ryuichi Sakamoto) i Europa, Europa (música de Zbigniew Preisner). Del musical: Mar i Cel (tema: Himne dels pirates. Música: Albert Guinovart. Text. Xavier Bru de Sala i altres. Barcelona,2004). Nadales: Hark!The Herald Angels Sing  i Rocking, cantades per Julie Andrews.

DARRER PROGRAMA DEL 2015. TORNAREM EL 11 DE GENER DE 2016.

BONES FESTES.

BUSCAR PER DIA

desembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius