Menu
El 7è Art De Talia 11/01/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 495 – data d’emissió: 11-1-2016

  • ANIVERSARIS: Avui fa 40 anys de l’estrena a Broadway del musical Pacific Overtures. 90 anys de l’estrena a Broadway del musical Tip-Toes.  Faye Dunaway compleix 75 anys (dia 14 gener)
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Presentació de la programació del 2n. Trimestre de la 22ª temporada.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentaris per la mort de: David Bowie, Robert Stigwood, Natalie Cole, Joan Bosch, Maria del Puy, Germán Robles; Gabriele Ferzetti; Silvana Pampanini; Robert Balser, Michel Galabru; Jacques Denis,Haskell Wexler i Vilmos Zsigmond.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos i encara en cartellera: Palmeras en la nieve; Incidencias; Lluc Sky Walker; Aviones de papel; De padres a hijas; El gran museo; Navidades ¿bien o en família?; Invisibles; Padres por desigual; No es mi tipo; La odisea de Alice; Exorcismo en el Vaticano i Maggie. Crítiques dels flms: La academia de las musas (José Luis Guerin); Eisenstein en Guanajuato (Peter Greeneway); El mundo abandonado (Margarethe Von Trotta); 45 años (Andrew Haigh); Los juegos del hambre: Sinsajo 2ª parte (Francis Lawrence) i Star Wars: El despertar de la fuerza (J. J. Abrams).   Films vistos i pendents de comentar: Sufragistas, Steve Jobbs; Joy; Carlitos y Snoopy, la película de los Peanuts; Legend; Macbeth, Point Break (Al límite) i El desafio. Breu repàs cartellera: Boliche, Texas, Verdi, Phenomena; Filmoteca, Ex-centric. Notícies: Tancament dels cinemes Maremagnum. Entrega dels premis Globus d’Or.
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: La casa de Bernarda Alba (de Federico Garcia Lorca. Muntatge de Amics del Teatre. Centre Parroquial, dies 16 i 17 gener). Ròmul, el gran (de Friedrich Dürrenmatt. Dir.: Marta Domingo. Tantarantana Teatre); Boges (de José Pascual Abellán. Dir.: Joan Maria Segura Bernades. Sala Muntaner). Els clàssics van al cabaret (espectacle musical dirigit per Andrea Segura. Akàdemia Teatre). La importància de ser Frank (d’Oscar Wilde. Dir.: Emilià Carilla. Akàdemia Teatre). Breus comentaris d’obres vistes i que ja no estan en cartell: El público (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Àlex Rigola. TNC-Sala Gran). Una hora en la vida de Stefan Sweig (d’Antonio Tabares. Dir.: Sergi Belbel. Sala Beckett). Ragazzo (de Lali Alvàrez. Eolia Teatre). Shaking Shakespeare (espectacle musical, dir.: Moisés Maicas. El Maldà). Poètiques de la il·lusió: Insomnio (de Xavier Bobés); Hullu (Blick Theatre) i La màquina de la soledad (Oligor & Metroscopía). Tots tres al Mercat de les Flors. Breu repàs cartellera: Villarroel, Icària, Boliche, Mercat de les Flors.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Pacific Overtures (música i lletres: Stephen Sondheim. Temes: Pretty Lady i Next (English National Opera). Tip-Toes (música de George Gershwin; lletres d’Ira Gershwin. Tema: Tip-Toes (studio recording cast). The Sound of Music (música de Richard Rodgers.Lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: My Favorite Things (canta Mary Martin. Original Broadway Cast, 1959). Bandes sonores dels films: Encuentros en la tercera clase (música John Williams. Tema: Wild Signs). Star Wars: el despertar de la fuerza (música John Williams. Tema: Main Title /The Attack on the Jakku Village). Bonnie & Clyde (música de Charles Strousse. Tema: Bonnie Meets Clyde). Cançó: Space Oddity (composta i cantada per David Bowie, 1969).

BUSCAR PER DIA

gener 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius