Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/01/2016

Avui hem començat parlant amb Pilar Castillejo, Primera Tinenta d’Alcalde de Ripollet, que opta a ocupar un escó al Parlament de Catalunya en el grup parlamentari de les CUP. Hem valorat amb ella aquesta oportunitat, que ha sorgit aquests darrers dies.

L’Info ha dedicat una part important del seu temps a parlar sobre el tema d’aquesta setmana, que és la celebració de l’Any Lorca, per recordar la figura del poeta Federico García Lorca, afusellat fa 80 anys. Hem tingut a l’estudi de Ripollet Ràdio a Àngel Esteve, portaveu de les entitats que hi prendran part, i ens ha explicat els detalls més destacats d’aquesta cita cultural que tindrà lloc durant tot l’any a la nostra vila.

També hem parlarem amb Jorge Serrano, president del Comitè d’Empresa de l’Hospital Taulí, que des de fa unes setmanes ve denunciant una situació de col·lapse a les urgències del centre sanitari. A dia d’avui, més de 40 persones esperen llit a les urgències del Parc Taulí.

I acabarem parlant amb Joan Ramón Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que ens parlarà de la programació del nou trimestre, la qual presentaran aquest vespre al teatre. Entre els espectacles programats destaca el musical ‘Somriures i Llàgrimes’ que arribarà a Ripollet el pròxim 22 de gener, en la seva primera adaptació al català.

BUSCAR PER DIA

gener 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius