Info Setmanal 22/01/2016

Info

Avui hem començat parlant amb Agustí Coromines, banderer de la propera edició dels Tres Tombs, que tindrà lloc diumenge, i també amb Joan Albinyana, president de la Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat. Tots dos ens han explicat els detalls de la festa de diumenge en el que, sens dubte, és el tema de la setmana.

També hem conversat amb María Joaquina Ramajo, membre del grup de suport a familiars d’Alcohòlics Anònims, una entitat que enguany compleix 25 anys a Ripollet. Ramajo ha vingut als estudis de Ripollet Ràdio per explicar-nos les activitats que realitzen i la important tasca d’ajuda que desenvolupen.

I hem acabat parlant amb Roser Pecanins, directora de la Biblioteca Municipal, qui ens ha explicat el nou cicle d’arquitectura per a infants que començarà dimecres vinent a la mateixa Biblioteca.

A l’Info d’avui també els hem fet diferents propostes culturals tant d’aquest cap de setmana com de la setmana vinent i els hem ofertm la crònica esportiva de la mà del nostre company Marc Mata.