Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/01/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 497 – data d’emissió: 25-1-2016

  • ANIVERSARIS: Avui fa 20 anys de la mort de Jonathan Larson i demà farà 20 anys de l’estrena al Off-Broadway del seu musical Rent (que demà s’estrena en català al Casino de l’Aliança del Poble Nou). Plàcido Domingo ha complert 75 anys. 50 anys de la publicació de la novel·la A Sangre fría de Truman Capote.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  2 entrevistes: 1) Amb Josep Orra, Rosa Mellado i Montse Yuste, de la companyia Marley J.J.Teatre, de Ripollet, que el dia 30 estrenen a Ripollet la obra Días de vino y rosas. 2) Amb Santiago Herreros dels cinemes Yelmo Icària de Barcelona a propòsit de l’inici del cicle de projeccions de teatre filmat del National Theatre Encore de Londres i projeccions de documentals sobre exposicions pictòriques.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Ettore Scola (director), Franco Citti (actor) i Pascual Pérez Porcar “Pasku” (cinema d’animació).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos:  Alvin y las ardillas. Fiesta sobre ruedas; Hiena: el infierno del crimen; Jem y los hologramas i Midiendo el mundo. Crítiques dels films: No es mi tipo (Lucas Belvaux); En el sótano (Ulrich Seidl); Mia Madre (Nanni Moretti); La juventud (Paolo Sorrentino); The End of the Tour (James Ponsoldt); La quinta ola (J. Blakeson) i La gran apuesta (Adam McKay). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat, Saló del Cinema i de les Séries. Algunes notícies: Entrega Premis Feroz. Propera entrega Premis Gaudí.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: El minuto del payaso (de Ramón Fernández. Dir.: Fernando Soto. Teatre Lliure de Gràcia). Please continue (Hamlet) (de/dir.: Roger Bernat. Teatre Lliure de Gràcia). Guerra (dir.: Pepe Miravete. Espectacle de i amb: Albert Pla; Fermín Muguruza i Refree. Teatre Victòria). Otelo (opera de Giuseppe Verdi. Llibret d’Arrigo Boito, a partir de la obra de William Shakespeare. Dir. Escènic: Andrea Kriegenburg. Gran Teatre del Liceu). Obra pendent de comentar: Infàmia. Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Cinemes Icària. Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: de les bandes sonores originals dels films següents: Dias de vino y rosas (música de Henry Mancini; lletra de Johnny Mercer. Tema idem); A Sangre fría (música de Quincy Jones), La família (música d’Armando Trovajoli), Mamma Roma (música de Carlo Rustichelli), The Queen (La reina) (música d’Alexandre Desplat). La juventud (canço: Simply Song #3 (música i lletra de David Lang. Cantada per Sumi Jo. Cançó nominada a l’Oscar). I del musical: Rent (música i lletres de Jonathan Larson. Temes: La vie boheme i Seasons of Love, original Broadway cast, 1996). De l’opera: La Favorita (de Gaetano Donizetti. Tema: Favorita… Spirito gentil, cantat per Plàcido Domingo).

BUSCAR PER DIA

gener 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius