Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/02/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 499  – data d’emissió: 8-2-2016

  • ANIVERSARIS:  25 anys del ‘estrena a Londres del musical: Children of Eden; 95 anys de l’estrena a Broadway del musical Sally, 75 anys de l’estrena a Broadway del musical Lady In the Dark. Avui l’actor Nick Nolte compleix 75 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Com canviar el món; Informe General II: el nou rapte d’Europa. Crítiques dels films: Cola, Colita, Colassa (Ventura Pons), Carol (Todd Haynes)  i El renacido (Alejandro González Iñárritu). Comentaris: Sèrie TV3:Nit i dia. Entrega dels Premis Goya. Repàs de la cartellera: Cerdanyola. Sant Cugat, Sabadell;Cinemes Texas, Boliche, cària, Filmoteca, Phenomena i sessions de Festival Zinemaldia a Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Terra d’espores (espectacle músical, al Teatre Auditori de Ripollet, el dia 12/2). Barbarians (espectacle de dansa de Hofesh Schechter, Mercat de les Flors). Hotel Paraiso (de Familie Flöz. Dir. Michael Vogel. Teatre Lliure de Gràcia). Maria Rosa (d’Àngel Guimerà. Dir.: Carlota Subirós. TNC-Sala Petita). Un tramvia anomenat desig (de Tennessee Williams. Dir.: Oriol Tarrasón. Sala Muntaner). Retorn de l’obra Iaia (de/dir. Roger Peña. Teatre Borràs).Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Micro-teatre a Barcelona. 5 anys de la Sala Atrium. Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les obres musicals següents: Children of Eden (música i lletra: Stephen Schwartz. Temes: Children of Eden, Generations, Civilised Society i In the Beginning. Original London cast). Sally (tema: Look for the Silver Lining (música de Jerome Kern, lletra de Bud De Sylva. Canta: Kiri Te Kanawa). Lady in the Dark (música de Kurt Weill, lletra de Ira Gershwin. Temes: One Life to Live i My Ship, cantats per Ute Lemper). De les bandes sonores originals dels films: Nadie quiere la noche (Música de Lucas Vidal, dos temes. Banda sonora premiada amb el Goya). Palmeras en la nieve (1 tema, música de Lucas Vidal). El renacido (música de Ryuichi Sakamoto. Main Theme). De la sèrie de TV: Hombre rico, hombre pobre (tema principal, música d’Alex North).

BUSCAR PER DIA

febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

BUSCAR PER MES

Arxius