Menu
El 7è Art De Talia 15/02/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 500 – data d’emissió: 15-2-2016

  • ANIVERSARIS: Avui el nostre programa celebra la edició núm.  500. Centenaris de: Fernando Sancho, Mario Cabré, Raf Vallone i Robert Parrish.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Gastón Core, director artístic de la sala Hiroshima de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Eva no duerme i Mejor…solteras. Crítiques dels films: El botón de nácar (Patricio Guzmán); La ley del mercado (Stéphane Brizé); Nahid (Ida Panahandeh); La verdad duele (Peter Landesman), Zoolander n. 2 (Ben Stiller) i Zootrópolis (Byron Howard). Repàs de cartellera: Estrena curt A Tiro a Ripollet. Cerdanyola, Montcada ,Sant Cugat, Sabadell, Phenomena, Filmoteca. Festival de Berlín.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres. La banda del fn del mundo (Los Corderos s.c. – Sala Hiroshima); Invernadero (de Harold Pinter, dir.: Mario Gas – Teatre Lliure – Montjuïc); Panorama des del pont (d’Arthur Miller. Dir.: Georges Lavaudant –Teatre Romea) i Fang i Setge (musical, amb música de Salvador Brotons; lletres de Josep Pedrals. Dir.: Marc Angelet. Teatre Victòria).

    Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Parets;  Barcelona, Icària.

  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films: 500 dias juntos (cançó: US, composta i cantada per Regina Spektor); El cardenal (música de Jerome Moross); Mas allá de Río Grande (música d’Alex North); Zootrópolis (cançó: Try Everything, de Shakira); Madame de…(música de Georges Van Parys i Oscar Strauss, dos temes). Del musical Fang i Setge (cançons: La comuna i Arrisquem, música de Salvador Brotons, lletra de Josep Pedrals. Original Barcelona cast). Cançó: My Man (de i cantada per Pia Nielsen, inclosa en l’espectacle La banda del fin del mundo).

BUSCAR PER DIA

febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

BUSCAR PER MES

Arxius