El 7è Art De Talia 15/02/2016

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 500 – data d’emissió: 15-2-2016

  • ANIVERSARIS: Avui el nostre programa celebra la edició núm.  500. Centenaris de: Fernando Sancho, Mario Cabré, Raf Vallone i Robert Parrish.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Gastón Core, director artístic de la sala Hiroshima de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Eva no duerme i Mejor…solteras. Crítiques dels films: El botón de nácar (Patricio Guzmán); La ley del mercado (Stéphane Brizé); Nahid (Ida Panahandeh); La verdad duele (Peter Landesman), Zoolander n. 2 (Ben Stiller) i Zootrópolis (Byron Howard). Repàs de cartellera: Estrena curt A Tiro a Ripollet. Cerdanyola, Montcada ,Sant Cugat, Sabadell, Phenomena, Filmoteca. Festival de Berlín.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres. La banda del fn del mundo (Los Corderos s.c. – Sala Hiroshima); Invernadero (de Harold Pinter, dir.: Mario Gas – Teatre Lliure – Montjuïc); Panorama des del pont (d’Arthur Miller. Dir.: Georges Lavaudant –Teatre Romea) i Fang i Setge (musical, amb música de Salvador Brotons; lletres de Josep Pedrals. Dir.: Marc Angelet. Teatre Victòria).

    Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Parets;  Barcelona, Icària.

  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films: 500 dias juntos (cançó: US, composta i cantada per Regina Spektor); El cardenal (música de Jerome Moross); Mas allá de Río Grande (música d’Alex North); Zootrópolis (cançó: Try Everything, de Shakira); Madame de…(música de Georges Van Parys i Oscar Strauss, dos temes). Del musical Fang i Setge (cançons: La comuna i Arrisquem, música de Salvador Brotons, lletra de Josep Pedrals. Original Barcelona cast). Cançó: My Man (de i cantada per Pia Nielsen, inclosa en l’espectacle La banda del fin del mundo).