Skip to content
Menu
Info Setmanal 19/02/2016

Avui hem començat parlant de les jornades de portes obertes a les escoles i instituts que comencen aquest cap de setmana, de cara a la preinscripció escolar per al proper curs. Hem parlat amb el regidor d’Educació, Oriol Mor, i amb Inma Anegas i Sergio Vera, representants de la Plataforma d’AMPA de Ripollet, que ens han comentat el contingut de les xerrades que organitzen aquests dies per reclamar el 4t institut a la vila.

També hem parlat de les darreres iniciatives de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Hem parlat amb Néstor Yuguero, activista que està realitzant una volta a Espanya en bicicleta com a reclamació de les 5 reivindicacions de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca. Yuguero va iniciar la seva aventura el passat 10 de febrer. També hem xerrat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma de Ripollet, que dissabte passat celebrava el seu 4t aniversari.

Hem escoltat les reflexions de David García, ripolletenc que estrena aquest cap de setmana el curtmetratge ‘A tiro’. La pel·lícula, realitzada amb un bon nombre d’actors locals, es presenta dissabte a les set de la tarda al Centre Cultural.

Els darrers minuts de l’Info els hem dedicat a parlar de l’obra de teatre que representa aquest dissabte l’entitat Aspasur al Teatre Auditori. L’obra ‘La luz en el mundo’ compta amb un repartiment format íntegrament per usuaris del Centre Ocupacional. Hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio, Jordina Olarte, del departament psicopedagògic del Grup Catalònia, que ens ha fet cinc cèntims del treball que realitzen.

BUSCAR PER DIA

febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

BUSCAR PER MES

Arxius