Menu
El 7è Art De Talia 22/02/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 501 – data d’emissió:  22-2-2016

  • Aniversaris: 50 anys de l’estrena del musical Sweet Charity. 30 anys de l’estrena del film Nueve semanas y media.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Dioses; El mal que hacen los hombres, La corona partida i El niño y el mundo.Crítiques dels films: El abrazo de la serpiente (Ciro Guerra); Anomalisa (Charles Kaufman i Duke Jonhson); Dead Pool (Tim Miller) i ¡Ave César! (Joel i Ethan Coen). Repàs de la cartellera: Cerdanyola, Montcada, Sant Cugat, Sabadell, Verdi,Texas,Boliche,Phenomena, Filmoteca. Notícies: Palmarès Festival de Berlín. Avanç nominacions Oscars.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort de Harper Lee, Umberto Eco, Andrzej Zulawski; George Gaynes, Conchita Goyanes, Vanity i Elmo Williams.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Zona franca (de David Desola, dir.. Israel Solà. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 26). Et planto (de/dir.: Claudia Cedó. Tantarantana Teatre). Huis-Clos (A porta tancada) (de Jean-Paul Sartre, dir.: Jordi Prat i Colle. Sala Atrium). La piedra oscura (d’Alberto Conejero. Dir.: Pablo Messiez. Teatre Lliure de Gràcia). El professor Bernhardi (d’Arthur Schnitzler. Dir.: Xavier Albertí. TNC-Sala Gran). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sant Cugat, L’Hospitalet i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: dels musicals: Sweet Charity (música de Cy Coleman, lletres de Dorothy Fields – 9 temes. Original Broadway Cast, 1966). The Lady in the Dark (música de Kurt Weill. Lletra d’Ira Gershwin. Tema: A Saga of Jenny. Cantat per Ute Lemper). Mamma Mia! (música i lletres de Benny Andersson i Bjorn Ulvaeus. 2 temes. Original Madrid cast). De les bandes sonores dels films següents: Nueve semanas y media (cançó: I Do What I Do (de i cantada per John Taylor); El nombre de la rosa (música de James Horner, 1 tema); Solo ante el peligro (cançó: High Noon (música de Dimitri Tiomkin, Lletra de Ned Washington. Cantada per Tex Ritter. Oscar 1952). Noches blancas (Música de Nino Rota, 1 tema)

BUSCAR PER DIA

febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

BUSCAR PER MES

Arxius