Menu
Info Setmanal 26/02/2016

Avui hem començat parlant del pressupost municipal de 2016, que va ser el punt més destacat que es va debatre al Ple ordinari de febrer. Hem donat també tots els detalls de la resta d’acords de la sessió, entre ells tres mocions en defensa de l’escola pública, en suport dels treballadors de Delphi i contra l’acumulació de càrrecs polítics.

També hem amb la regidora Lurdes Serra, d’ERC, sobre la campanya No puc esperar, d’afectats per malalties intestinals, que es durà a terme al municipi a iniciativa dels republicans i amb el suport unànime de tots els partits amb representació municipal.

I hem parlat en directe amb Néstor Yuguero, activista que està realitzant una volta a Espanya en bicicleta com a reclamació de les 5 reivindicacions de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca. Yuguero va iniciar la seva aventura el passat 10 de febrer i ja ha passat per un bon nombre de poblacions de la primera etapa Barcelona-Sevilla. Avui la seva meta és El Ejido.

Els darrers minuts de l’Info els hem dedicat a parlar de la Jugatecambiental, que diumenge celebra la seva festa de benvinguda, amb diversos tallers i un esmorzar ecòlogic durant el matí. N’hem parlat amb la seva responsable, la biòloga de l’Associació Ripollet Natura, Núria Machuca.

BUSCAR PER DIA

febrer 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

BUSCAR PER MES

Arxius