Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/03/2016

EL SETÈ ART DE TALIA –núm. 503 – data d’emissió: 7-3-2016

  • ANIVERSARIS:  Avui fa 70 anys de l’entrega dels Oscars de 1945 (Dias sin huella). 25 anys de l’estrena al Off-Off Broadway del musical Assassins.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Jordi Sans, Eulàlia Sánchez, Marta Colomina, Maria Dolors Torras i Marta López (director i actrius, respectivament), de l’obra La casa de Bernarda Alba de Federico Garcia Lorca que es representa a Ripollet els dies 12 i 13 de març (Companyia Amics del Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de François Dupeyron, George Kennedy, Douglas Slocombe, Nancy Reagan, Tommy Kelley, Frank Finlay, Sheila Sim, Tony Dyson i Pat Conroy.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: I-Time (de Peyu. A Ripollet, Teatre Auditori,dia 11). L’avar (de Molière. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Goya). Falstaff (a partir de varies obres de William Shakesperare. Dir.: Konrad Zschiedrich. Teatre Akàdemia); El florido pensil (nenes) (d’Andres Sopeña. Dir.: Fernando Bernués i Mireia Gabilondo. Teatre Poliorama). El Test (de Jordi Vallejo. Dir.: Cristina Clemente. Sala Muntaner). El alcalde de Zalamea (de Calderón de la Barca. Dir.: Helena Pimenta. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). El Rey (de/dir:: Alberto San Juan (Espai Lliure).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Poveda; El testament de la Rosa, Nunca es tarde; Tots els camins de Déu; Vulcània; 13 minutos para matar a Hitler i Janis. Crítiques dels films: Tenemos que hablar (David Serrano); Cien años de perdón (Daniel Calparsoro); El amor es más fuerte que las bombas (Joachim Trier); Remember (Atom Egoyam) i Rock the Kasbah (Barry Levinson). Breu repàs de la cartellera teatral i cinematogràfica (Ripollet, Cerdanyola, Barcelona; etc).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents (1 tema de cada): Días sin huella (música de Miklos Rozsa); Recuerda (música de Miklos Rozsa, Banda sonora guanyadora de l’Oscar 1945); En busca del arca perdida (Música de John Williams); Aeropuerto (música d’Alfred Newman); Los 4 hijos de Katie Elder (música d’Elmer Bernstein). Del musical: Assassins (música i lletra de Stephen Sondheim. Tema: Everybody’s Got The Right – original off-off Broadway cast). Cançó: Herido de amor (lletra de Federico Garcia Lorca. Música de Joan Manuel Serrat. Canta: Ana Belén).

BUSCAR PER DIA

març 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius