Skip to content
Menu
Info Setmanal 01/04/2016

Hem començat l’Info amb la crònica del Ple Ordinari de març, que va tenir lloc ahir a la tarda i en el qual es va aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet. També es va aprovar la creació d’una oficina municipal que gestionarà les ajudes econòmiques que dóna la Generalitat en matèria d’habitatge.

Precisament, hem conversat amb el regidor de Mobilitat i Transport Públic, Fran Sánchez, qui ens ha explicat tots els detalls d’aquest Pla de Mobilitat, aprovat ahir. Sánchez també ens ha fet un avanç de l’assemblea de barri que se celebrarà demà al migdia a l’Ajuntament.

Uns altres dels convidats a l’Info han estat Javier Panadero i Miguel Molina, membres de l’entitat cultural La Escalera, que enguany celebra el seu 5è aniversari. Tots dos ens han fet cinc cèntims dels actes que duran a terme per celebrar aquest aniversari.

Els darrers minuts de l’Info els hem dedicat a parlar amb Alba Martínez, autora del llibre ‘Un mar de semillas’, que el presenta demà al migdia a la Llibreria Uppali. Hem conversat amb ella per conèixer el seu contingut i quines sorpreses ens esperen demà durant la presentació.

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius