Menu
El 7è Art De Talia 04/04/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 505 – data d’emissió: 4-4-2016

  • ANIVERSARIS: Avui fa 45 anys de l’estrena a Broadway del musical Follies. Demà es cumpleix el primer centenari del naixement de l’actor Gregory Peck. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical It’s a Bird, It’s a Plane…it’s Superman. Dia 9 d’abril finalitzen les funcions del musical Billy Elliott a Londres, després de 11 anys en cartellera.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos:El pregón; Altamira; Mi gran boda griega 2; Resucitado; El infierno verde; La pasión de Port Talbot; Norman del Norte; Hermanísimas; Agente contrainteligente i We Come Friends. Crítiques dels films: Kiki el amor se hace (Paco León); Luces de Paris (Marc Fitoussi); Primavera en Normandia (Anne Fontaine); Madame Marguerite (Xavier Giannoli); O los 3 o ninguno (Kheiron); Hitchcock / Truffaut (Kent Jones); El recuerdo de Marnie (Hiromasa Yonebayashi); El cuento de la princesa Kaguya (Isao Takahata); Nuestra hermana pequeña (Hirokazu Kore-eda); La modista (Jocelyn Moorhouse); Orgullo + Prejuicio + Zombies (Burr Steers); El regalo (Joel Edgerton); Calle Cloverfield 10 (Dan Trachtenenberg); Batman v Superman: El amanecer de la justícia (Zack Snyder); avanç: Julieta (Pedro Almodóvar). Repàs cartellera: Ripollet,Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell, Verdi, Boliche, Texas, Serializados, Mostra de Cinema de Lleida.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Carles Flavià; Chus Lampreave, Francisco Algora, Frank Sinatra Jr., Keith Emerson, Douglas Wilmer, Ken Adam, Manolo Tena i Gato Barbieri.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Cosas que se olvidan fácilmente (de Xavier Bovés. Mercat de les Flors); La crida (de/dir.: Ferran Joanmiquel. La Seca). Watching Peeping Tom (de Àlex i Alicia Gorina Dir.: Alicia Gorina. La Seca – Espai Brossa); El recanvi (de Roger Peña. Dir.: Mario Gas. Teatre Borràs). Hamlet (de William Shakespeare. Dir.:Pau Carrió. Teatre Lliure –Gràcia). Tots som Anna Allen (musical de Splac. Text de Pau Olivé. Dir.: Joan Olivé. Teatre Almeria). Avanç obres vistes a comentar en el proper programa: Dansa d’agost; Les 3 germanes (deconstructing Tkekkov), Vespres de la Beata Verge, Don Joan, A teatro con Eduardo i Homes Foscos. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Viladecans, Sant Cugat, Barcelona. Noticia: Premis de la Crítica teatral de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Follies (lletra i música de Stephen Sondheim. Temes: Prologue – Beautiful Girls; I’m Still Here (cantat per Yvonne de Carlo) i Could I Leave You? (cantat per Alexis Smith). Original Broadway cast 1971). It’s a Bird, It’s a Plane…. It’s Superman (música de Charles Strousse, lletra de Lee Adams. Tema: It’s Superman (original Broadway cast,1966). Tots som Anna Allen (música de Splac. Temes: Jo ja no soc aquella i La gran Anna Allen. Original Barcelona cast, 2016). Billy Elliott (música d’Elton John; lletres de Lee Hall. Temes. Expressing Yourself i Merry Christmas Maggie Thatcher (original London cast). De les bandes sonores originals dels films següents: Julieta (música d’Alberto Iglesias. Tema: La tela roja); Matar un ruiseñor (música d’Elmer Bernstein. Tema: Main Tittle). Inferno (música de Keith Emerson. Tema: Main Tittle): El último tango en Paris (música de Gato Barbieri. Tema principal).

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius