Info Setmanal 15/04/2016

Info

Avui hem començat l’Info amb un dels actes culturals més importants de Ripollet, la celebració de Sant Jordi, que va escalfant motors amb una nova edició del Sant Jordi a la Rambla, que es durà a terme aquest diumenge. Hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio a Joan Giménez, membre de la CRAC, entitat organitzadora del Sant Jordi a la Rambla.

També hem conversat amb l’historiador i professor universitari Ramon Martos i amb Josep Martínez, impulsors del nou Grup d’Estudis Ripolletencs. Aquest vespre, es presenta aquesta nova entitat i faran pública la seva publicació, una revista amb articles sobre la història de Ripollet. Hem pogut escoltar les seves novetats i les seves reflexions sobre la recerca històrica.

I, amb motiu del 20è aniversari de l’Associació d’Afectats de Parkinson, hem parlat amb el seu president, Josep Senra, que ens ha fet un balanç dels 20 anys de lluita contra aquesta malaltia.