Menu
El 7è Art De Talia 17/03/2016

Programa especial d’una hora en la jornada de Sant Jordi a la Rambla fet en directe.

El 23 d’abril de 2016 es commemoren els 400 anys de la mort de William Shakespeare i Miguel de Cervantes. Amb motiu d’aquest aniversari, farem un programa íntegrament musical amb bandes sonores o obres de teatre musicals que tenen a aquests dos autors com a base argumental.

 1. Film KISS ME KATE (a partir de la obra de Shakespeare: L’amansiment de l’harpia), en castellà, La fierecilla domada) Adaptació del musical de Cole Porter .Film de George Sidney – 1953. Tema: Brush Up Your Shakespeare.
 2. Film THE TAMING OF THE SHREW   (adaptació de la obra de Shakespeare: L’amansiment de l’harpia). Film de Franco Zeffirelli. Titol castellà: La mujer indomable (1967). Música de Nino Rota.  Tema: Overture.
 3. Film: JULIO CESAR  (Adaptació de la tragèdia de Shakespeare del mateix títol). Dir.: Joseph L.Mankiewicz, 1953. Música de: Miklos Rozsa. Tema: Overture .
 4. Film: EL CABALLERO DON QUIJOTE (a partir de la obra de Cervantes). Dir.: Manuel Gutiérrez Aragón (2002).Música de: José Nieto. Tema: Aventura tenemos.
 5. Film: HAMLET (adaptació de la tragèdia de Shakespeare del mateix títol). Versió dirigida per Kenneth Branagh (1996). Música de Patrick Doyle. Temes: In Pace + Fanfare, el primer cantat per Plàcido Domingo.
 6. Film: MUCH ADO ABOUT NOTHING (Adaptació de l’obra de Shakespeare Molt soroll per no res. Títol castellà del film: Mucho ruido y pocas nueces (dirigit per Kenneth Branagh, 1993). Música de Patrick Doyle. Tema: Strike Up Pipers
 7. Film: ROMEO Y JULIETA  (Adaptació de la tragèdia de Shakespeare del mateix títol. Versió de Franco Zeffirelli, 1968).Música de: Nino Rota. Tema: Love Theme.
 8. Musical: MAN OF LA MANCHA  (Adaptació de Don Quijote de la Mancha, de Cervantes, com a musical de Broadway. Estrena. 1965. Música de Mitch Leigh. Lletres de Joe Darion. Temes: Man of la Mancha  + Dulcinea + The Impossible Dream (Tots cantats per Richard Kiley).
 9. Film: OTHELLO (adaptació de la tragèdia de Shakespeare. Versió d’Orson Welles, 1952). Música de Angelo Francesco Lavagnino. Tema: Put Out the Light.
 10. Film: RICHARD III (adaptació de la tragèdia de Shakespeare). Versió de Laurence Olivier, 1955). Música de Sir William Walton. Tema: Prelude.
 11. Film: SHAKESPEARE IN LOVE (Shakespeare com a personatge) Dir.: John Madden, 1998). Música de Stephen Warbeck. Tema: The Beginning of the Partneship (Banda sonora guardonada amb l’Oscar).
 12. Film: HENRY V  (Adaptació de la obra de Shakespeare. Versió de Kenneth Branagh, 1989). Música de Patrick Doyle. Tema: Non Nobis, Domine.
 13. Musical: A LITTLE NIGHT MUSIC (Adaptació del film de Bergman Sonri-

  sas de una noche de verano (1955) al seu torn inspirat en la comèdia de Shakespeare: El somni d’una nit d’estiu.  Música i lletra: Stephen Sondheim. (Revival de Broadway de 2009, estrenat prèviament a Londres a la Menier Chocolate Factory el 2008). Tema. A Week-end in the Country.

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius