Info Setmanal 22/04/2016

Info Setmanal

Avui hem començat l’Info parlant de l’acte que indiscutiblement serà el progragonista del cap de setmana. Ens referim del dia de Sant Jordi, que demà omplirà la rambla de Sant Jordi de parades de llibres i roses. Hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio al regidor de Participació, David Fontanals, i ens ha explicat més coses d’aquest Sant Jordi.

També hem conversat amb el regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes, perquè el mes vinent se celebrarà el Ripollet Cultiva’t i també s’organitzaran unes jornades de dinamització dels parcs del municipi. Moldes ens n’ha donat més detalls del que hi podrem trobar.

I, continuant amb el dia de Sant Jordi, a darrera hora de l’Info hem parlat amb Pilar Padial i Víctor Chavez, escriptors del col·lectiu Arc que dissabte passat van presentar un nou llibre. I també hem fet un repàs a les presentacions locals previstes per demà.