Info Setmanal 29/04/2016

Míriam López i Juan López

Míriam López i Juan López

Avui hem començat l’Info parlant del nou Servei Local d’Ocupació que ha engegat l’Ajuntament i que té com a principal acció la reobertura del Club de la Feina. N’hem parlat amb Carme Guirado, tècnica municipal d’Ocupació.

També hem conversat amb Miquel Arrué, professor de Música de l’Institut Can Mas. Arrué ens ha explicat l’obra que els alumnes de tercer d’ESO del centre educatiu preparen per a dijous vinent al Teatre Auditori del Mercat Vell. Es tracta d’un projecte solidari que culminarà amb una festa el 22 de maig.

I com avui és el Dia Internacional de la Dansa, a la part final de l’Info hem parlat amb Míriam López i Juan López, dos dels organitzadors d’un esdeveniment que tindrà lloc aquesta tarda a diferents places de Ripollet. Tots dos ens han donat més detalls de què hi trobarem i com hi podrem participar.