Skip to content
Menu
Info Setmanal 27/05/2016

Xavi Crespo i Musta Gómez

Avui hem començat l’Info parlant d’un dels principals esdeveniments d’aquest cap de setmana: els Espais amb Encant. I ho hem fet amb el regidor de Patrimoni i Memòria Històrica, David Fontanals, i també amb Juan López, d’Epidemic Dance Show, l’entitat que obrirà demà dissabte aquest esdeveniment dels Espais amb Encant.

Una altra de les activitats imprescindibles d’aquest cap de setmana a Ripollet serà el Corpus que organitza l’Associació Cultura i Tradició. Els carrers del nucli antic es tornaran a omplir diumenge de les catifes de flors, i per parlar-nos de tot el que veurem hem tingut al president de Cultura i Tradició, Pere Padró.

També ens han visitat als estudis de Ripollet Ràdio el , impulsors d’una nova entitat. Es tracta de l’associació audiovisual Ripollet Super 8 que aplega els amants del món del vídeo i els curtmetratges.

Hem tancat l’Info amb Néstor Yuguero, membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Ripollet que diumenge va finalitzar la volta a Espanya en bicicleta per fer visible les cinc reivindicacions de la PAH. Yuguero vindrà acompanyat del portaveu de la PAH a Ripollet, José Villacañas.

A l’Info d’avui també els hem fet diferents propostes culturals tant d’aquest cap de setmana com de la setmana vinent i els hem ofert la crònica esportiva de la mà del nostre company Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius